From Russia With Love AR Citygame

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

From russia with love
 • From russia with love
 • from-russia-with-love
 • from-russia-with-love-ar-game

Betreed het spionnennetwerk met een warm welkom! Word onderdeel van een meeslepend avontuur terwijl je tracht te ontrafelen wat er met je vriend Skripal is gebeurd en tegelijkertijd de wereld van een dreigende ondergang redt.

Deze exclusieve Augmented Reality game (AR game) vormt een fusie tussen de werkelijke en virtuele wereld. Stap met je team in de schoenen van getrainde spionnen en bereid je voor om de wereld te behoeden voor verdoemenis. Maar is jullie vastberadenheid sterk genoeg om deze ultieme missie tot een succesvol einde te brengen?

From Russia with love AR game: Hoe werkt het?

Onze AR City Game tilt de real-life escape room ervaring naar een geheel nieuw niveau, verrijkt met een flinke dosis Augmented Reality. Stap in een meeslepend verhaal en werk samen met andere spelers om ingewikkelde puzzels op te lossen.

Sta jij klaar om in de voetsporen van James Bond te treden? Een schokgolf trekt door de hele westerse wereld! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, nota bene op Engelse bodem. Een geheim agent die vastberaden was om de meest duistere geheimen aan het licht te brengen!

Nu ligt de wereld in jouw handen, samen met je team. Jullie moeten nauw samenwerken, een arsenaal aan indrukwekkende gadgets inzetten en de verborgen codes vinden die Skripal heeft achtergelaten. Alleen op die manier kunnen jullie het mysterie ontrafelen en de wereld behoeden voor de duisternis die op de loer ligt. Augmented Reality helpt jullie team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine, waar het spel om draait!

Deze complexe opdracht strekt zich uit over zowel de AR-wereld als de echte wereld. Jij en je team worden uitgedaagd met hersenkrakers die worden opgeluisterd met spectaculaire visuele effecten. Deze game zal zich vastzetten in je geheugen en je nog lang blijven achtervolgen. Zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan? Bereid je voor op een adembenemende reis die de grenzen tussen realiteit en fictie doet vervagen.

Prijzen:

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van From Russia With Love AR Citygame
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van From Russia With Love AR Citygame
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

From Russia with love AR: Het perfecte teambuilding uitje

From Russia with love is het perfecte teambuilding uitje. Gedurende dit opwindende uitje zullen jullie als team intensief moeten samenwerken om diverse uitdagende opdrachten te vervullen. Augmented reality helpt jullie vervolgens om de geheime codes de ontcijferen van geheime codes, en jullie zullen ontdekken dat communicatie, strategie en probleemoplossend vermogen cruciaal zijn om met succes door de missie te navigeren.

Flitz-Events staat voor je klaar

Bij Flitz-Events helpen we je graag bij het organiseren van de leukste activiteiten. Zo ook voor onze AR activiteiten. Wij bieden From Russia with love aan door heel het land, waardoor het een ideale activiteit is om op kantoor of op een locatie naar keuze te organiseren.

Wij kunnen tevens meerdere activiteiten met elkaar combineren om een dag vol diversiteit en avontuur te creëren. Of je nu een complete teambuildingervaring wilt samenstellen of een onvergetelijk evenement wilt organiseren, onze flexibiliteit stelt ons in staat om op maat gemaakte programma’s te ontwikkelen die aan al jullie wensen voldoen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!

Slogan