Flitz-events Review

Ar games

Ruim aanbod aan enerverende AR spellen 

Duik in de inspirerende wereld van Augmented Reality met Flitz-Events! Speciaal ontworpen voor diverse doelgroepen, nodigen wij collega’s uit voor een unieke teambuilding ervaring, bieden we kinderen een betoverende toevoeging aan hun verjaardagsfeestje en creëren we de perfecte setting voor vrienden die op zoek zijn naar een gezellig en uitdagend uitje.

Of het nu gaat om het oplossen van raadsels, het verkennen van virtuele omgevingen of het aangaan van spannende missies, onze AR-games zijn ontworpen om aan de wensen van elke doelgroep te voldoen. Bij Flitz-Events geloven we in het creëren van onvergetelijke momenten en het bevorderen van teambuilding, vriendschap en lachende gezichten.

Onze AR games

Lees meer
personen

Sorteren op:

Wat zijn AR games? 

Augmented Reality (AR) games zijn interactieve digitale spellen die gebruikmaken van technologie om virtuele elementen toe te voegen aan de echte wereld. In tegenstelling tot virtual reality, waarbij gebruikers volledig worden ondergedompeld in een virtuele omgeving, integreert AR digitale beelden, geluiden en informatie met de fysieke wereld om ons heen.

Bij AR-games wordt de echte wereld als achtergrond gebruikt, en via een AR-apparaat zoals een smartphone of tablet worden virtuele objecten, personages of informatie toegevoegd aan het livebeeld dat de camera van het apparaat vastlegt.

Waarom je kiest voor Flitz-Events

  • Verzekerd van vermaak voor zowel jong als oud
  • Professionele AR-uitrusting beschikbaar
  • Speelbaar op elke locatie door heel Nederland
  • Gedetailleerde uitleg door een ervaren instructeur
  • Combineerbaar met andere games of activiteiten

Unieke AR games? Kies voor Flitz-Events

Wil je meer weten over onze AR games? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw volgende evenement? Wij staan graag voor je klaar om je meer te vertellen over de AR games. Indien gewenst kunnen wij met je meedenken om een complete AR ervaring te bieden.