Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
  • 25 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen
  • 6000+ uitjes per jaar
  • Gratis backup regenprogramma
  • 25 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen
  • 6000+ uitjes per jaar
  • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
from-russia-with-love
from-russia-with-love-ar-game
  • Meeslepende AR-spionagethriller
  • Intrigerende opdrachten & puzzels

Betreed het spionnennetwerk met een warm welkom! Word onderdeel van een meeslepend avontuur terwijl je tracht te ontrafelen wat er met je vriend Skripal is gebeurd en tegelijkertijd de wereld van een dreigende ondergang redt.

Deze exclusieve Augmented Reality game (AR game) vormt een fusie tussen de werkelijke en virtuele wereld. Stap met je team in de schoenen van getrainde spionnen en bereid je voor om de wereld te behoeden voor verdoemenis. Maar is jullie vastberadenheid sterk genoeg om deze ultieme missie tot een succesvol einde te brengen?

From Russia with love AR game: Hoe werkt het?

Onze AR City Game tilt de real-life escape room ervaring naar een geheel nieuw niveau, verrijkt met een flinke dosis Augmented Reality. Stap in een meeslepend verhaal en werk samen met andere spelers om ingewikkelde puzzels op te lossen.

Sta jij klaar om in de voetsporen van James Bond te treden? Een schokgolf trekt door de hele westerse wereld! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, nota bene op Engelse bodem. Een geheim agent die vastberaden was om de meest duistere geheimen aan het licht te brengen!

Nu ligt de wereld in jouw handen, samen met je team. Jullie moeten nauw samenwerken, een arsenaal aan indrukwekkende gadgets inzetten en de verborgen codes vinden die Skripal heeft achtergelaten. Alleen op die manier kunnen jullie het mysterie ontrafelen en de wereld behoeden voor de duisternis die op de loer ligt. Augmented Reality helpt jullie team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine, waar het spel om draait!

Deze complexe opdracht strekt zich uit over zowel de AR-wereld als de echte wereld. Jij en je team worden uitgedaagd met hersenkrakers die worden opgeluisterd met spectaculaire visuele effecten. Deze game zal zich vastzetten in je geheugen en je nog lang blijven achtervolgen. Zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan? Bereid je voor op een adembenemende reis die de grenzen tussen realiteit en fictie doet vervagen.

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 35,00 p.p.
Vanaf 25 personen€ 30,00 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

""

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

From Russia with love AR: Het perfecte teambuilding uitje

From Russia with love is het perfecte teambuilding uitje. Gedurende dit opwindende uitje zullen jullie als team intensief moeten samenwerken om diverse uitdagende opdrachten te vervullen. Augmented reality helpt jullie vervolgens om de geheime codes de ontcijferen van geheime codes, en jullie zullen ontdekken dat communicatie, strategie en probleemoplossend vermogen cruciaal zijn om met succes door de missie te navigeren.

Flitz-Events staat voor je klaar

Bij Flitz-Events helpen we je graag bij het organiseren van de leukste activiteiten. Zo ook voor onze AR activiteiten. Wij bieden From Russia with love aan door heel het land, waardoor het een ideale activiteit is om op kantoor of op een locatie naar keuze te organiseren.

Wij kunnen tevens meerdere activiteiten met elkaar combineren om een dag vol diversiteit en avontuur te creëren. Of je nu een complete teambuildingervaring wilt samenstellen of een onvergetelijk evenement wilt organiseren, onze flexibiliteit stelt ons in staat om op maat gemaakte programma’s te ontwikkelen die aan al jullie wensen voldoen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp