Flitz-events Review

Schoolreisje

Het jaarlijkse schoolreisje staat voor de deur. Een dag waar leerlingen al lang naar uitkijken. Het is een kans voor leerlingen om samen te komen, plezier te hebben buiten de schoolmuren en nieuwe ervaringen op te doen. Bij Flitz-Events zorgen wij altijd voor een unieke activiteit op maat van jullie school. Of het nu gaat om een actief dagje aan het strand, een educatief bezoek aan een historische stad, of een avontuurlijke dag in de natuur, wij staan klaar om jullie schoolreisje onvergetelijk te maken. 

Schoolreisje ideeën

Een schoolreisje moet leuk, uitdagend en onvergetelijk zijn. En waar kun je de leukste schoolreisjes nu beter vinden dan bij Flitz-Events! Met een breed aanbod aan activiteiten vind je hier altijd wat je zoekt. Van sportieve activiteiten zoals powerkiten en archery tag, tot de leerzamere uitjes waarbij jullie zelf zandsculpturen maken of een interactieve GPS-tocht maken door een van de leukste steden in Nederland.

Lees meer
personen

Schoolreisje Zuid-Holland

Staat er binnenkort een leuk schoolreisje in de buurt van Zuid-Holland op het programma? Als ervaren evenementenbureau, gelegen in het centrale Scheveningen kunnen wij jullie schoolreisje in Zuid-Holland tot een onvergetelijke ervaring maken. Met tal van spannende activiteiten en interessante bezienswaardigheden in de regio, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om aan de wensen van jouw school en leerlingen te voldoen. Of het nu gaat om een dag vol avontuur aan het strand van Scheveningen, een educatief uitje naar historische locaties in Den Haag, of een combinatie van beide, wij staan klaar om jullie schoolreisje tot een succes te maken.

Schoolreisje Rotterdam

Een populaire locatie in Zuid-Holland is uiteraard Rotterdam. De Maasstad is de uitgelezen 

bestemming voor een schoolreisje vol ontdekkingen en avonturen. Met zijn indrukwekkende skyline, bruisende haven en diverse attracties biedt Rotterdam voor elk wat wils. Bij Flitz-Events kunnen we een gevarieerd programma samenstellen op locatie dat perfect aansluit bij de interesses en leeftijd van jullie leerlingen. Laat ons jullie schoolreisje naar Rotterdam tot een onvergetelijke ervaring maken!

Waarom een schoolreisje bij Flitz-Events

 • Uitgebreid assortiment aan unieke activiteiten
 • Flexibiliteit in programma’s en locaties
 • Veiligheid staat altijd voorop
 • Gegarandeerd een unieke dag vol plezier en samenzijn

Goedkope schoolreisjes

Voor scholen met een beperkt budget zijn er tal van mogelijkheden voor goedkope schoolreisjes. Bij Flitz-Events zijn er tal van activiteiten beschikbaar voor voordelige prijzen, zodat elke klas kan genieten van een fantastisch schooluitje zonder de bank te breken. Onze betaalbare opties omvatten een scala aan leuke en leerzame activiteiten die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen, waardoor iedereen kan deelnemen en plezier kan hebben.

Leuke schoolreisjes vind je bij Flitz-Events

Bij Flitz-Events vind je een breed scala aan leuke schoolreisjes die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier. Van actieve buitenactiviteiten tot creatieve workshops en spannende teambuilding spellen, er is voor elk wat wils. Onze ervaren team staat klaar om een op maat gemaakt programma samen te stellen dat perfect aansluit bij de interesses en behoeften van jouw leerlingen. Met onze professionele begeleiding en uitstekende faciliteiten wordt het schoolreisje een ervaring om nooit te vergeten!

Actief schoolreisje

Van de zeskamp tot Robinson Crusoe en van powerkiten tot megatoren bouwen, wij zorgen voor een actieve dag waar jullie samen aan de slag gaan met geweldige activiteiten. Bij Flitz-Events staat plezier en beweging centraal tijdens ons actieve schoolreisje. Onze ervaren instructeurs begeleiden jullie bij elke uitdaging, waardoor jullie niet alleen plezier hebben, maar ook samenwerken en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.Wat neem je mee op schoolreisje?

 1. Lunchpakket en snacks: Zorg voor voldoende eten en drinken voor alle leerlingen, inclusief gezonde snacks en water om gehydrateerd te blijven.
 2. EHBO-kit: Neem een ​​kleine EHBO-kit mee voor noodgevallen, met pleisters, ontsmettingsmiddel, pijnstillers en andere basisbenodigdheden.
 3. Identificatie en contactgegevens: Zorg ervoor dat alle leerlingen identificatie bij zich hebben en dat ze de contactgegevens van de begeleiders bij zich dragen.
 4. Routebeschrijving en plattegrond: Neem een routebeschrijving en een plattegrond van de bestemming mee, zodat je niet verdwaalt.

De leukste schoolreis spelletjes

Ook voor een breed aanbod aan leuke spellen tijdens schoolreisjes ben je bij ons aan het juiste adres. Van klassieke spelletjes zoals zaklopen en touwtrekken tot spannende teambuildingactiviteiten zoals het bouwen van een vlot of een hindernisparcours, wij hebben alles in huis om het schoolreisje onvergetelijk te maken!

Schoolreisje organiseren? 

Een schoolreis organiseren kan een leuke, maar ook uitdagende taak zijn voor docenten. Hier zijn een paar stappen die docenten kunnen volgen om een succesvol schoolreisje te organiseren:

 1. Bepaal het doel en de bestemming: Overweeg het educatieve doel van het schoolreisje en kies een geschikte bestemming die hierbij past. Bespreek dit ook met collega’s en schoolleiders.
 2. Stel een budget op: Bepaal het beschikbare budget voor het schoolreisje en houd hier rekening mee bij het plannen van activiteiten, vervoer en andere kosten.
 3. Kies de datum en regel vervoer: Selecteer een geschikte datum voor het schoolreisje en regel het vervoer naar de bestemming. Dit kan variëren van het huren van een bus tot het organiseren van carpoolen.
 4. Plan de activiteiten: Bedenk welke activiteiten je tijdens het schoolreisje wilt organiseren. Dit kunnen educatieve excursies, culturele bezoeken, sportieve activiteiten of workshops zijn.
Lees meer