Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

Online events

Uw online events laten organiseren door Flitz Events?

In deze nieuwe tijden met Covid-19 ontkomt u er misschien niet meer aan dat ook u online events moet gaan organiseren. Laat ons uw eigen online seminar, congres, product lancering of een ander business event organiseren. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week kunt u uw event aanbieden. Het enige wat uw gasten nodig hebben is een internetaansluiting, een desktop, laptop of ander mobiel apparaat. Wij kunnen voor u ieder soort online event organiseren, ongeacht het aantal deelnemers. Wij bieden u alles wat de huidige technologie te bieden heeft.

Hackathon

Hackathon

2 uur
8 - 5000

Het online bedrijfsuitje Hackathon is een teambuilding game waarbij je in aanraking komt met veel uitdagende hardcore puzzels.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €19,95 p.p.
Pegasus Project Online Escape Room

Pegasus Project Online Escape Room

2 uur
8 - 5000

Ben jij klaar voor een online escape game? Samen met je collega's ga je op onderzoek uit om te ontdekken wat er met de wetenschappers is gebeurd. Durven jullie de code te kraken?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €19,95 p.p.
Hacker Toernooi

Hacker Toernooi

1,5 uur
15 - 5000

Op zoek naar een online bedrijfsuitje? Bekijk hier het Hackertoernooi! Kunnen jullie het systeem hacken? Gaat het jullie lukken?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €22,50 p.p.
Online PubQuiz

Online PubQuiz

1 uur/ 1,5 uur
10 - 2000

Op zoek naar online plezier met een leuke activiteit? Onze online Pub Quiz staat garant voor plezier! Ben je er klaar voor?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €22,50 p.p.

Flexibiliteit

Het organiseren van uw eigen online event geeft uw gasten een ongekende flexibiliteit in het bijwonen van het event. U kunt natuurlijk tijdens het event gebruik maken van chatfuncties, waardoor u met uw gasten kunt communiceren, maar gasten ook onderling kunnen chatten. Wanneer u diverse sprekers heeft, kunt u uw gasten vooraf vragen om input te leveren door middel van gewenste onderwerpen aan te dragen. Ook kunnen ze aangeven welke spreker ze langer zouden willen horen. Dit levert voor u zeer interessante data op. Dit fenomeen heet ‘crowdsourcen’.

Minder reistijd

Wanneer u op een normale manier een seminar of een bedrijfsfeest organiseert, dan moeten al uw gasten en ingeschakelde personeel vanuit huis naar een plek toe komen, om het bedrijfsevent mee te kunnen maken en te verzorgen. Met online events hebben uw gasten en ons personeel deze reistijd niet. Dit scheelt aanzienlijk in tijd, geld en uitstoot, wat in deze tijd waarin wij leven ook enorm belangrijk is.

Meer interactie

Onderzoek heeft uitgewezen dat online events meer interactie opleveren dan wanneer het event op de traditionele manier georganiseerd zou worden. Bezoekers kunnen participeren tijdens het event via chats of digitale posts en kunnen ook bijvoorbeeld, wanneer u dit beschikbaar maakt voor uw gasten één op één spreken met verschillende gastsprekers of collega’s. Ook komt naar voren dat er tijdens deze online events veel genetwerkt wordt. Hierdoor creëert u meerwaarde voor uw gasten en zullen zij eerder geneigd zijn om terug te keren naar uw online of offline events.

U heeft de leiding

Wanneer u via Flitz-events uw online evenement laat organiseren, dan heeft u de leiding. U heeft totale controle over de inhoud van het event, organisatiestructuren, branding, marketing en data. U kunt de online events precies laten organiseren zoals u dat wilt. Wij zorgen er samen met u voor dat al uw gewenste onderwerpen overeenkomen met de interesses van uw gasten.

Kennis overdracht

Wanneer u bijvoorbeeld een online product presentatie wilt organiseren, dan kunt u zeer gedetailleerde informatie verstrekken via zo’n event. Dit soort online events maken het mogelijk om veel dieper op de materie in te gaan dan bij de gebruikelijke live events. U kunt de kennis die u bezit overdragen en u kunt ervoor kiezen om deze kennis te delen middels documenten die uw gasten tijdens of na het online event kunnen downloaden. Hierin is ontzettend veel mogelijk.

Kostentechnisch zeer interessant

Online events zijn kostentechnisch zeer interessant te noemen. Zeker wanneer u ze vergelijkt met events op locatie. Het opbouwen van uw digitale event is een stuk goedkoper dan wanneer u ruimte moet huren en alle aankleding, catering en reiskosten moet betalen. Neem vrijblijvend contact met ons op met betrekking tot de mogelijkheden tot een online event.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp