Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

Online activiteiten met collega’s

Ben je op zoek naar een online bedrijfsuitje? Ook dat kunnen wij bieden! Online activiteiten met collega’s zijn een uitstekende manier om teambuilding en plezier te bevorderen, zelfs als iedereen zich op verschillende locaties bevindt. Of het nu gaat om virtuele team games, online workshops of interactieve quizzen, wij hebben een scala aan opties om ervoor te zorgen dat je team een geweldige en betrokken ervaring heeft, zelfs vanuit huis of kantoor.

personen
€5,- korting
Online PubQuiz

Online PubQuiz

2 uur
10 - 2000

Op zoek naar een leuke activiteit maar dan online? Met onze online Pub Quiz is er gegarandeerd plezier! Ben je er klaar voor?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €22,50 p.p.
Arrow right
Hackathon

Hackathon

2 uur
8 - 5000

Hackathon is een online teambuilding game, waarbij je in aanraking komt met veel uitdagende hardcore puzzels.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €19,95 p.p.
Arrow right
Hacker Toernooi

Hacker Toernooi

1,5 uur
15 - 5000

Opzoek naar een online escaperoom? Bekijk hier het Hackertoernooi, Kunnen jullie het systeem hacken? Gaat het jullie lukken?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €22,50 p.p.
Arrow right

Een online uitje, net zo leuk als een uitje op locatie!

Een online activiteit is een leuke en speelse manier om teamleden op afstand met elkaar te verbinden. Hoewel je misschien niet fysiek bij elkaar bent, bieden onze online activiteiten dezelfde mate van plezier, interactie en samenwerking als een traditioneel uitje op locatie. Of je nu kiest voor een virtuele escape room, een online quiz of een creatieve workshop, je kunt er zeker van zijn dat de teamgeest en het enthousiasme net zo hoog zullen zijn als bij een fysiek samenzijn.

De voordelen van online teambuilding

Online teambuilding is net even wat anders dan het doen van sportieve activiteiten op het strand. Maar dat wil niet zeggen dat het minder leuk is! Sterker nog, online teambuilding biedt unieke voordelen die traditionele activiteiten soms niet kunnen bieden.

Vooral voor grote organisaties zeer interessant

Voor grote organisaties kan online teambuilding zeer interessant zijn. Het stelt je in staat om teams van verschillende locaties en zelfs landen samen te brengen zonder dat fysieke aanwezigheid nodig is. Dit maakt het plannen en organiseren van teambuilding activiteiten veel flexibeler en kostenbesparend.

Snel en gemakkelijk online aansluiten aan de activiteit

Een ander voordeel van online teambuilding is het gemak en de snelheid waarmee teamleden kunnen deelnemen. Met slechts een paar klikken kunnen teamleden vanuit hun eigen werkplek, thuis of waar dan ook, online aansluiten bij de activiteit. Dit bespaart reistijd en maakt het eenvoudig om deel te nemen, zelfs als iemand op afstand werkt.

Flexibiliteit

Online uitjes bieden flexibiliteit in planning. Deelnemers kunnen vanuit verschillende locaties deelnemen en hoeven geen rekening te houden met reistijden.

Ontdek de spannende online escape rooms

Denk je aan online bedrijfsuitjes, dan denk je aan een online escape room! Deze virtuele versie van de populaire fysieke escape room brengt de spanning en uitdaging naar het comfort van je eigen locatie. Samen met je team ga je aan de slag met puzzels, raadsels en uitdagende scenario’s om de mysteries op te lossen en te ontsnappen.

Of je nu op kantoor zit, thuis werkt of verspreid over verschillende locaties bent, online escape rooms bieden een interactieve en meeslepende ervaring die teamleden verbindt en hun probleemoplossende vaardigheden op de proef stelt. Een perfecte keuze voor een boeiend en enerverend online teambuilding avontuur. Ontdek onze online escape game!

Test je kennis tijdens de online pubquiz

Duik de online pub in tijdens de leukste quiz van het jaar! Deze pubquiz, net even wat anders dan andere, is een ontzettend leuke activiteit waar jullie in virtuele teams tegen elkaar spelen.

Laat je teams strijden in een virtuele quiz vol met uitdagende vragen over diverse onderwerpen, van algemene kennis tot popcultuur en geschiedenis. Onze ervaren quizmaster leidt het evenement en zorgt voor een levendige interactie tussen de teams. Of je nu fysiek bij elkaar bent of vanuit verschillende locaties deelneemt, de online pubquiz brengt een gevoel van samenhorigheid en plezier, terwijl je tegelijkertijd je kennis test en nieuwe feiten leert. Ga de uitdaging aan en bewijs wie het slimste team heeft tijdens deze vermakelijke en informatieve virtuele activiteit!

Online Bingo: Gegarandeerd online plezier

Bingo, wie kent het niet! Deze klassieke en geliefde activiteit heeft nu een digitale twist gekregen, waardoor je met je collega’s kunt genieten van een gezellige en interactieve online ervaring. Met Online Bingo speel je vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor, terwijl je luistert naar de spanning van de nummer roepen en hoopt dat jouw kaart als eerste wordt gevuld.

Onze online bingo-host zorgt voor een enthousiaste sfeer en houdt de energie hoog terwijl de ballen rollen. Verbind met je teamgenoten, klets en juich via de virtuele chat en geniet van een avond vol plezier, competitie en misschien zelfs wat mooie prijzen! Of je nu een doorgewinterde bingo-speler bent of het voor de eerste keer probeert, Online Bingo brengt vermaak en vreugde voor iedereen.

Flitz-Events helpt je graag bij het organiseren van online activiteiten

Wil je een onvergetelijk online bedrijfsuitje organiseren? Wij staan voor je klaar met een breed aanbod aan leuke en unieke activiteiten. Of je team nu op afstand werkt of verspreid is over verschillende locaties, onze online activiteiten zorgen voor een naadloze verbinding en plezierige interactie. Laat ons je team inspireren, motiveren en samenbrengen, zelfs als de fysieke afstand groot is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw online uitje tot een succes kunnen maken!

Veelgestelde vragen

Wat zijn online bedrijfsuitjes en hoe werken ze?

Online bedrijfsuitjes zijn virtuele activiteiten die teamleden vanuit verschillende locaties kunnen bijwonen. Deze activiteiten variëren van quizzen en spelletjes tot workshops en virtuele rondleidingen. Ze worden meestal via videoplatforms gehost, waarbij deelnemers kunnen inloggen en deelnemen aan de activiteiten. Onze online bedrijfsuitjes zijn interactief en worden begeleid door ervaren facilitators die zorgen voor een soepele en leuke ervaring.

Welke voordelen bieden online bedrijfsuitjes voor mijn team?

Online bedrijfsuitjes hebben verschillende voordelen. Ze zijn flexibel en toegankelijk al woon je in Rotterdam of in de omgeving Dordrecht, teamleden vanuit hun eigen locaties kunnen heel gemakkelijk deelnemen. Dit maakt het gemakkelijk om teams die op afstand werken of verspreid zijn, samen te brengen. Deze bedrijfsuitjes bevorderen teambuilding, verbeteren communicatie en versterken de teamgeest, zelfs op afstand. Bovendien bieden ze een leuke en ontspannende manier om even los te komen van de dagelijkse routine en samen te genieten van een interactieve ervaring.

Zijn online bedrijfsuitjes geschikt voor grote groepen?

Absoluut, online bedrijfsuitjes zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Onze activiteiten kunnen worden aangepast aan het aantal deelnemers en kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Of je nu een klein team hebt of een grote organisatie met honderden medewerkers, onze online bedrijfsuitjes zijn ontworpen om een naadloze en boeiende ervaring te bieden, ongeacht de grootte van de groep.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp