Flitz-events Review
ijsbazen ice bath team
ijsbazen ijs

Wij organiseren Wim Hof workshops met Ademsessies, IJsbaden en Mindset-trainingen. Hierbij zoeken we comfort in het oncomfortabele en resetten we het lichaam,  zodat we veel beter met stress kunnen omgaan.

Het belang van acute stress (Hormesis)

Acute stress (Hormesis) is heel goed voor het lichaam en het zorgt ervoor dat het lichaam sterker wordt en beter bestand is tegen stress, ziekte en andere negatieve invloeden. Zo verhoog je, bij een workshop bij ons, je immuunsysteem, verbrand je honderden calorieën en maakt je lichaam veel dopamine en serotonine aan. Naderhand voel je je heel goed.

Diepe Ademhalingssessies: contact met je zenuwstelsel

Bij onze workshop gaan we eerst een diepe ademhalingssessie in, onder begeleiding van speciaal geselecteerde muziek. Hierbij maak je contact met je zenuwstelsel en kom je meer in balans met jezelf. Daarna gaan we ons voorbereiden voor het ijsbad. Ookal moet je er nu niet aan denken, iedereen kan het (en gaat het ook doen!) Wij begeleiden jullie fysiek en mentaal voor op deze uitdaging en zorgen ervoor dat je er helemaal klaar voor bent.

Maatwerk workshops op elke locatie

Onze workshops is zijn uit te voeren op elke denkbare locatie en kunnen alles op maat maken en aanpassen. Perfect voor bedrijfsuitjes, vrienden weekenden of een familiereünie! 😀

Volledige Verzorging

Wij verzorgen alles (ijsbad, ijs, muziek, evt zelfs badkleding), we hebben alleen een aansluiting voor water nodig.

Medische Voorzorgsmaatregelen

Verder is het belangrijk dat we vooraf op de hoogte zijn als mensen hartproblemen of epilepsie hebben of dat ze zwanger zijn. Dan raadplegen we altijd het advies van een arts.

Heb jij interesse?  Neem dan contact met ons op voor de prijs!

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ