Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Lasergamen Den Haag
Lasergamen Den Haag
Uitjes Noord-Holland Lasergamen
 • Sportief
 • competatief
 • strategie durf en teamwork
 • Indoor

Heb je zin in de nieuwste vorm van lasergamen Den Haag of op locatie? Kies dan voor lasertagging in Den Haag. Het is een ultiem spannend spel wat in een groep wordt gespeeld. Je zou kunnen denken aan deze leuke activiteit met een groep vrienden, vriendinnen of voor families of als personeelsuitje. Lasertagging kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Het zou gezien kunnen worden als een soort videogame alleen dan in het echt! Lasergaming is het strijden van twee groepen tegen elkaar, en dan mogen ze op elkaar schieten. Je schiet hierbij met speciale geweren en alle deelnemers hebben een speciaal pak aan. Het is hierdoor ook helemaal veilig en dan worden de punten voor je bijgehouden. Lasertagging Den Haag kan ook met andere activiteiten worden gecombineerd die wij van Flitz Events aanbieden.
Lasergaming is het ideale, meest hilarische spel voor een bedrijfsuitjefamiliedagvrijgezellenfeest of vriendendag.

Lasertagging is een leuke activiteit!

Het maakt niet uit met wie je een uitje wilt organiseren, lasertagging is altijd een goede keuze! Misschien wel voor een super spannend kinderfeestje, voor een vrijgezellenfeest of als familiebijeenkomst? Het kan echt voor iedereen en daarom is het leuk om in teams tegen elkaar te strijden, ook leuk als bedrijfsuitje natuurlijk! Samenwerken is heel belangrijk tijdens deze activiteit! Daarnaast moet je het ook leuk vinden om tegen elkaar te strijden. Bij Flitz Events ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk deze leuke activiteit voor jou en de andere deelnemers!

Prijzen

Scholen€12,50 p.p.
Kinderen€15,- p.p.
Volwassenen€17,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

Jessica
2 december 2022
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Lasergamen in Den Haag was geweldig! Professioneel en georganiseerd. Vriendelijk personeel en gemakkelijk te gebruiken laserpistolen. Een leuke en actieve activiteit voor alle leeftijden. Ik zal zeker terugkomen!
Jozeph
2 december 2022
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Lasergamen is leuk, actief en een geweldige manier om even actief bezig te zijn!
Gerdine
2 december 2022
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Lasergamen is een leuke en spannende activiteit. Professioneel georganiseerd en gemakkelijk te spelen. Aanbevolen voor alle leeftijden.
"De perfecte activiteit voor een fanatieke teambuildingsmiddag! Ook nog is heerlijk gegeten erna"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Robinson Crusoë
Robinson Crusoë
2 uur
10 - 1500

Robinson is een ware teambuildings activiteit op het stand. Kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wilt dat nou niet?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Shoot Out / Archery Tag
Shoot Out / Archery Tag
1,5 uur
6 - 100

Een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijlen! Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Blokarten
Blokarten
1 - 2 uur
5 - 150

Blokarten in Scheveningen of Hoek van Holland? Dat komt goed uit! Wij bieden al ruim 10 jaar blokarten & strandzeilen aan op het strand.

 • Uitdagend en laagdrempelig
 • Heel wendbaar, hoge accelaratie
 • Rij in no-time weg
v.a. €20,- p.p.

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen (3)

 • Hoeveel kost het lasergamen?
  Wij bieden verschillende prijspakketten aan voor het lasergamen. De prijs ligt aan wat voor pakket je kiest.
 • Met hoeveel mensen kan ik lasergamen?
  Flitz-Events bied het lasergamen aan voor groepen vanaf 10 tot en met 30 personen.
 • Hoelang duurt het lasergamen?
  Een ronde duurt ongeveer 10 tot 15 minuten

Hoe gaat lasertagging Den Haag in zijn werk?

Lasertagging kan plaatsvinden op diverse locaties, dus ook in Den Haag. Eerst krijgen iedereen zijn of haar benodigdheden en dan volgt er een briefing. Vervolgens mogen alle deelnemers naar ‘de arena’ en dan kan het gevecht echt beginnen. Het duurt gemiddeld 10-15 minuten. Het is een vrij eenvoudige activiteit, maar het zal wel erg spannend worden!

Kies voor lasertag Den Haag

Een leuke variatie op het gewone lasergamen Den Haag is lasertagging. Het is eigenlijk laser tikkertje. Wanneer dat je af bent tijdens de activiteit zullen er twee lampjes gaan branden op je schouder. Meestal je bij lasertagging ook niet rennen. Wie gaat de strijd van lasertagging Den Haag winnen? Kom er achter door ook voor deze activiteit te kiezen bij Flitz Events!

Kosten lasergamen Den Haag

Als je benieuwd bent naar de kosten van lasergamen Den Haag, dan kun jij deze hieronder vinden. Maar je kunt ook altijd contact met ons opnemen en dan kunnen we kijken naar de kosten, bijvoorbeeld gecombineerd met een andere activiteit die wij van Flitz Events aanbieden.

Lasertagging combineren met eten of andere activiteiten

Bij Flitz Events is het mogelijk om lasertagging te combineren met andere activiteiten of met een heerlijke maaltijd! Je hoeft de wensen maar aan ons door te geven, wij maken een vrijblijvende offerte en bij akkoord kan alles direct in worden gepland. Als je vragen hebt laat het ons dan weten zodat wij je verder kunnen helpen.

Lasergame Den Haag

Lasergamen Den Haag is een leuk en spannend spel waarbij spelers met laserpistolen op elkaar schieten in een speciaal daarvoor ontworpen arena. In Den Haag kun je een leuke lasergame beleven bij Lasergame Den Haag.

In de arena van Lasergame Den Haag kun je samen met je vrienden of collega’s strijden in verschillende spelvormen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van hoe lang je wilt spelen en hoeveel mensen er mee willen doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Basispakket, waarbij je een uur lang kunt spelen.

Naast het spelen van lasergame biedt lassertagging ook de mogelijkheid om te zorgen voor een complete feestavond. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het VIP-pakket, waarbij je na het spelen van lasergame kunt genieten van een heerlijke maaltijd en drankjes in een gezellige restaurant.

Lasergame Den Haag is geschikt voor zowel jong als oud en is daarom een leuke activiteit voor het hele gezin of voor een bedrijfsuitje. Wil je een leuke en spannende lasergame beleven in Den Haag? Bezoek dan Lasergamen Den Haag en reserveer direct een speelafspraak.

Lasergamen Den Haag Kinderfeestje

Een lasergamen kinderfeestje in Den Haag is de ultieme manier om je verjaardag te vieren! Met onze gloednieuwe lasergame-installaties kun je samen met je vrienden en vriendinnen de strijd aangaan in een spannend en uitdagend lasergame-avontuur. Onze professionele medewerkers zullen ervoor zorgen dat je kinderfeestje onvergetelijk wordt.

Tijdens het lasergamen kinderfeestje krijgen de kinderen de kans om deel te nemen aan verschillende spannende en uitdagende missies. Denk aan het infiltreren van een vijandelijk kamp, het veroveren van een basis of het bevechten van buitenaardse wezens. Onze lasergame-installaties zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor het spel realistisch en uitdagend is.

Na afloop van het lasergamen kinderfeestje krijgt ieder kind een medaille als aandenken aan deze onvergetelijke dag. Bovendien kun je ook kiezen voor een leuke en smakelijke verjaardagstaart of andere lekkernijen voor het ultieme feestgevoel.

Wil je meer weten over ons lasergamen kinderfeestje in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een reservering te maken. Wij staan klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje!

lasergamen den haag binckhorst

Ben je op zoek naar een unieke en spannende activiteit in Den Haag voor jou en je vrienden of familie? Dan is lasergamen in de Binckhorst misschien wel iets voor jou! Onze lasergame-installaties zijn geschikt voor jong en oud en bieden urenlang speelplezier.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende spannende missies, waarbij je samen met je team de strijd aan kunt gaan tegen andere spelers. De lasergame-installaties zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor het spel realistisch en uitdagend is. Onze professionele medewerkers zullen ervoor zorgen dat je lasergamen-ervaring onvergetelijk wordt.

Na afloop van het lasergamen kun je genieten van een heerlijke verjaardagstaart of andere lekkernijen om het feestgevoel compleet te maken. Bovendien krijgt ieder speler een medaille als aandenken aan deze onvergetelijke dag.

lasergamen scheveningen

Voor een spannende en uitdagende activiteit in Scheveningen kun je terecht bij ons lasergamen! Met onze gloednieuwe lasergame-installaties kun je samen met je vrienden en familie de strijd aangaan in verschillende spannende missies. Onze professionele medewerkers zullen ervoor zorgen dat je lasergamen-ervaring onvergetelijk wordt.

Tijdens het lasergamen krijg je de kans om deel te nemen aan verschillende missies, zoals het infiltreren van een vijandelijk kamp, het veroveren van een basis of het bevechten van buitenaardse wezens. Onze lasergame-installaties zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor het spel realistisch en uitdagend is.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp