Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Lasertagging Den Haag, de nieuwe vorm van lasergamen

Heb je zin in de nieuwste vorm van lasergamen? Kies dan voor lasertagging in Den Haag. Het is een ultiem spannend spel wat in een groep wordt gespeeld. Je zou kunnen denken aan deze leuke activiteit met een groep vrienden, vriendinnen of voor families of als personeelsuitje. Lasertagging kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Het zou gezien kunnen worden als een soort videogame alleen dan in het echt! Lasergaming is het strijden van twee groepen tegen elkaar, en dan mogen ze op elkaar schieten. Je schiet hierbij met speciale geweren en alle deelnemers hebben een speciaal pak aan. Het is hierdoor ook helemaal veilig en dan worden de punten voor je bijgehouden. Lasertagging Den Haag kan ook met andere activiteiten worden gecombineerd die wij van Flitz Events aanbieden.

Lasergaming is het ideale, meest hilarische spel voor een bedrijfsuitje, familiedagvrijgezellenfeest of vriendendag.

Lasertagging is een leuke activiteit!

Het maakt niet uit met wie je een uitje wilt organiseren, lasertagging is altijd een goede keuze! Misschien wel voor een super spannend kinderfeestje, voor een vrijgezellenfeest of als familiebijeenkomst? Het kan echt voor iedereen en daarom is het leuk om in teams tegen elkaar te strijden, ook leuk als bedrijfsuitje natuurlijk! Samenwerken is heel belangrijk tijdens deze activiteit! Daarnaast moet je het ook leuk vinden om tegen elkaar te strijden. Bij Flitz Events ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk deze leuke activiteit voor jou en de andere deelnemers!

Vraag direct offerte aan

Hoe gaat lasertagging Den Haag in zijn werk?

Lasertagging kan plaatsvinden op diverse locaties, dus ook in Den Haag. Eerst krijgen iedereen zijn of haar benodigdheden en dan volgt er een briefing. Vervolgens mogen alle deelnemers naar ‘de arena’ en dan kan het gevecht echt beginnen. Het duurt gemiddeld 10-15 minuten. Het is een vrij eenvoudige activiteit, maar het zal wel erg spannend worden!

Kies voor lasertag Den Haag

Een leuke variatie op het gewone lasergamen is lasertagging. Het is eigenlijk laser tikkertje. Wanneer dat je af bent tijdens de activiteit zullen er twee lampjes gaan branden op je schouder. Meestal je bij lasertagging ook niet rennen. Wie gaat de strijd van lasertagging Den Haag winnen? Kom er achter door ook voor deze activiteit te kiezen bij Flitz Events!

Kosten lasergamen Den Haag

Als je benieuwd bent naar de kosten van lasergamen in Den Haag, dan kun jij deze hieronder vinden. Maar je kunt ook altijd contact met ons opnemen en dan kunnen we kijken naar de kosten, bijvoorbeeld gecombineerd met een andere activiteit die wij van Flitz Events aanbieden.

Lasertagging combineren met eten of andere activiteiten

Bij Flitz Events is het mogelijk om lasertagging te combineren met andere activiteiten of met een heerlijke maaltijd! Je hoeft de wensen maar aan ons door te geven, wij maken een vrijblijvende offerte en bij akkoord kan alles direct in worden gepland. Als je vragen hebt laat het ons dan weten zodat wij je verder kunnen helpen.

Lees meer...