Meet & Connect

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Meet & Connect
 • Meet & Connect
 • Meet & Connect 2

Maak kennis met Meet & Connect van Flitz-Events, het ideale spel om het ijs te breken en nieuwe connecties te vormen binnen jouw bedrijf of team. Ontworpen als een introductiespel, moedigt Meet & Connect deelnemers aan om in gesprek te gaan en samen te werken met collega’s die ze nog niet kennen. Met een serie van leuke en uitdagende opdrachten, helpt dit spel om netwerken op te bouwen en de teamgeest te versterken tijdens bedrijfsevenementen, vergaderingen en conferenties. Meet & Connect is niet alleen een fantastische manier om nieuwe mensen te ontmoeten, maar biedt ook waardevolle leermomenten door thema-gerichte opdrachten die diversiteit en inclusiviteit bevorderen.

Meet & Connect is een uniek introductiespel dat geschikt is voor iedereen, maar met name voor bedrijven die dit spel willen gebruiken tijdens evenementen, vergaderingen en conferenties. Het spel bestaat uit een reeks uitdagende opdrachten die je vragen om nieuwe medespelers te vinden, met wie je nog niet eerder hebt kennisgemaakt. Kortom, je gaat in gesprek met een collega of netwerkkennis waarmee je nog geen contact hebt gehad, en samen moeten jullie een opdracht voltooien.

Na het succesvol afronden van een opdracht wissel je van partner. Het hoofddoel van het spel is om het ijs te breken tussen nieuwkomers en bestaande deelnemers, zodat iedereen zich meer op zijn gemak voelt in elkaars gezelschap. Bovendien behandelen de opdrachten verschillende thema’s, waardoor ze geschikt zijn voor deelnemers met diverse achtergronden.

Kies voor Meet & Connect bij Flitz-Events

We staan graag voor je klaar bij het organiseren van een unieke game zoals Meet & Connect. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en kies voor Flitz-Events!

Prijzen:

Vanaf 10 personen€15,- p.p.
Vanaf 100 personenVraag een offerte aan!
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

De voordelen van Meet & Connect

 • Het is een interactieve game die via de smartphone te spelen is
 • Het is uitermate geschikt voor het versterken van de teambuilding
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van een host die jullie begeleid
 • Mogelijkheid een DIY variant te laten toepassen

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Meet & Connect
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Meet & Connect
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Slogan