Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
escape box scheveningen
Scheveningen_grote_groepen
EscapeBox Scheveningen
Escape box
 • Unieke escape-ervaring
 • 5 sterren van onze klanten
 • 12 spannende boxen
 • Geschikt voor groepen tot 40 personen

Betreed de fascinerende wereld van de EscapeBox Scheveningen, een avontuur vol spanning waar teamwork, kennis en plezier samenkomen.
EscapeBox is een revolutionaire escape game die nu beschikbaar is in Nederland. Het biedt een unieke ontsnappingservaring, waarbij je samen met anderen voor de uitdaging staat om diverse puzzels op te lossen en de mysterieuze boxen te ontsluiten.
De escape boxen zijn eigenlijk mini escape rooms in een doos. Je hebt dus het spannende ontsnappingsgevoel zonder dat je echt bent opgesloten. Krijg jij de box open?
Voor degenen die van competitie houden, is er de mogelijkheid om de strijd aan te gaan met andere teams. Nodig je vrienden, familie of collega’s uit en ontdek wie de meeste boxen weet te openen. Er zijn 12 verschillende boxen, met zo’n 70 verschillende puzzels. Het spel kan gespeeld worden vanaf 2 personen tot groepen van maximaal 35 personen.

Prijzen

Escapebox - 45 min€ 12,50 pp (2 t/m 20 personen)
EscapeBox - 60 min€ 16,00 pp (2 t/m 20 personen)
EscapeBox - 90 min€ 22,50 pp (2 t/m 20 personen)
EscapeBox - 120 min€ 27,50 pp (2 t/m 20 personen)
--
EscapeBox - 60 min€ 16,00 p.p (21 t/m 35 personen)
EscapeBox - 90 min€ 22,50 p.p (21 t/m 35 personen)
EscapeBox - 120 min€ 27,50 p.p (21 t/m 35 personen)
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

Chakira Bastianen
16 november 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Een adrenalinestoot vol spanning en teamwork! EscapeBox biedt een unieke escape-ervaring met de vrijheid om te bewegen. Ons team had een geweldige tijd en kon niet wachten om het nog een keer te proberen. Een absolute aanrader voor mysteriezoekers!
Wyke van Ruiten
16 november 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
EscapeBox Scheveningen bracht het perfecte mix van uitdaging en plezier. De variatie in puzzels en de tikkende klok hielden ons op het puntje van onze stoel. Een geweldige keuze voor een groepsactiviteit - we zijn nog steeds aan het napraten over de raadsels die we hebben opgelost!
Richie van Spijk
16 november 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Als je op zoek bent naar een ontsnappingsavontuur zonder de beperkingen van een traditionele escape room, is dit de place to be! De verschillende boxen en de mogelijkheid om te concurreren met andere teams voegen een extra laag spanning toe. Het was een fantastische ervaring voor mijn vriendengroepen!
"Ontsnap aan de gewone routine en betreed de wereld van mysterie en teamwork bij EscapeBox Scheveningen - waar elke puzzel een avontuur is en de klok je grootste uitdaging."

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Openingstijden

De indoor locatie is dagelijks geopend van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. En op de vrijdag en zaterdag zelfs tot middernacht.

Bereikbaarheid

De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk op https://goo.gl/f0xUrv. Bus 21, 22 en 23 stoppen voor de deur en ook Trams 1 en 9 zijn hier te vinden. Ook zijn er een aantal parkeergarages op loopafstand van de Palace Promenade, waaronder Interparking Boulevard.

Ontdek plezier bij EscapeBox Scheveningen

In EscapeBox kan bevind je in teams van 3 tot 4 spelers in een kamer met verschillende vergrendelde boxen. Door puzzels op te lossen die logisch redeneren en snel denken vereisen, kun je deze boxen kraken. De klok tikt – lukt het jou en jouw team om de mysteries op te lossen en zoveel mogelijk boxen te openen voordat de tijd om is?

EscapeBox biedt plaats aan groepen van verschillende groottes. Of je nu deel uitmaakt van een duo of een grotere groep, de escape-ervaring wordt aangepast aan jouw gezelschap. Voor grotere groepen zijn er op maat gemaakte arrangementen beschikbaar, zelfs tot maximaal 35 personen. Dit maakt EscapeBox de ideale keuze voor groepsactiviteiten, of het nu voor teambuilding of verjaardagsfeestjes is!

Of je nu een lokale bewoner bent die op zoek is naar een leuk dagje uit of een bezoeker die Nederland verkent, EscapeBox®️ is een must-visit-bestemming voor avonturiers van alle leeftijden. Plan vandaag nog je bezoek en maak je klaar om de mysteries te ontrafelen en de boxen te kraken.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp