Vliegeren Kijkduin

Wilt u graag vliegeren of powerkiten in Kijkduin? Vliegeren op het strand van Kijkduin is de ultieme uitdaging!

Vliegeren is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.

Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.

We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed ten behoeve van de versterking van de kust.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.  Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past! Maak een flinke wandeling of fietstocht door de duinen. Met de GPS-duindropping laat Flitz-events u op een leuke en creatieve manier Kijkduin zien.

Positieve punten Kijkduin:

  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto
  • Gratis parkeren
  • Grote parkeerterreinen

Vliegeren kan op verschillende locaties:

Andere locatie zijn mogelijk in overleg met ons. Wij kunnen kijken of uw locatie geschrikt is voor het vliegeren of powerkiten.

Op de locatie van Scheveningen kunt u gebruik maken van de verkleedruimtes en warme douches!

Prijzen voor Vliegeren in Kijkduin

Groep vanaf 5 personen : € 20,-
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-
Groepen vanaf 70 personen: : € 12,50

vliegeren scheveningen Powerkiten-scheveningen |GPS-scheveningenGPS-kijkduinpowerkiten-kijkduinpowerkiten-Hoek van Hollandvliegeren kijkduin

Vraag direct offerte aan