Winter wonderland / Apres ski Games / winterspelen

Ervaar de Oostenrijkse Après-ski gezelligheid gewoon hier in ons prachtig koude kikkerlandje. Waan je in een prachtig ski dorp omringt door allerlei uitdagende Après-ski games. Wordt jij de nieuwe Après-ski koning/koningin?

Na een warm ontvangst, vergezeld met een warme chocomel of een heerlijk glaasje glühwein, worden de deelnemers meegenomen door de skileraren. De skileraren nemen u mee naar de plek van bestemming, waar u wordt verdeeld in verschillende teams, om zo de strijd met elkaar aan te gaan. Kan jij samen met je team de typische Oostenrijkse uitdagingen aan?

Challenge yourself and your teammates!

  • Race tegen de andere teams op langlauf ski’s,
  • sla zo snel mogelijk de spijker op de kop,
  • vang jij de ijspegel?

Zijn jullie de echte kroegen tijgers van het bedrijf? Bewijs het dan maar, door de meeste punten te halen met het bierpulschuiven.

Het is koud buiten dus de haard moet snel aan! Wie heeft als eerste genoeg hout om een vuurtje te kunnen maken?

De Après-ski games zijn een ideale combinatie van vertier, kennis, samenhorigheid, lol.

Teambuilding met een hoog fun gehalte wat de onderlinge band van uw collega’s versterkt, wat weer een extra toevoeging heeft op het werk! Leer uw collega’s op een andere manier kennen, ontdek wie de creatieveling is, de afwachter of juist de strever! Een prachtige manier om uw collega’s in een ander daglicht te zien!

Bind de strijd aan met elkaar in verschillende Oostenrijkse dorpen, wordt jij met je team de winnaar van al deze dorpen? Dan mag je jezelf een echte Oostenrijker noemen!

Prijsuitreiking Winterwonderland:

Ter afsluiting zal de jury bekend maken welk team er heeft gewonnen. In overleg kan worden bepaald of u een jury aan wilt wijzen of dat wij zorgen voor een winnaar.

Prijs winterwonderland:

Vanaf 10 personen: €22,50
Vanaf 25 personen: €20,-
Vanaf 50 personen: €17,50
Vanaf 80 personen: €15,-

Tijdsduur winterwonderland:

  • 2 uur

U kunt een keuze maken uit 6 verschillende spellen:

tiroler-koemelkenTirolerKoe melken
Wel eens een ‘echte’ tirolerkoe gemolken?
Wie krijgt al zittend op een krukje als eerste de emmer vol?
bierpul-schruiven Bierpulschuiven
Wie schuift zijn bierpul het verst? Laat je bierpul zo dicht mogelijk aan het eind van de tafel stoppen, maar
natuurlijk niet te ver!
jenga-1 Reuze Sneeuw Jenga
Jenga? Dat kent iedereen wel van vroeger: het oude blokken bouwen. Lukt het jou om een blok uit de toren te pakken zonder dat deze omvalt?
darts-1 Sneeuw dart
Ben jij de ijskoude Barney van je vrienden, collega’s? Bewijs dit dan maar is met Sneeuwbal darten, dart op een groot bord en probeer de 180 te scoren.
lederhosen-hangen-2 Lederhosen hangen
Lederhosen hangen Ooit uit de bocht gevlogen met skien bij dat diepe ravijn? Daar hang je dan aan de bretels van je skibroek aan een krakende tak kijkend naar een afgrond van wel honderden meters diep. Hou je het lang genoeg vol voor de redding komt?
spijkerslaan-1  Nagel Schlag (+Quiz)
Welk team ramt als eerste de vier kopspijkers in de boomstam? Tijdens de voorrondes telt het aantal slagen maar tijdens de finale draait alles om de snelste tijd. De puntige metselaars-hamer maakt dit onderdeel extra interessant.
download Biatlon Schieten
Zie jij jezelf als een echte jager? Bewijs het dan maar in het rendierschietspel, verdien jij de meeste punten met het schieten, dan win jij de game!

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman