Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Workshops

Zandsculpturen-Scheveningen-Bedrijfsuitje-Scheveningen

Leuke, leerzame of ludieke workshop organiseren? Kies voor een van de workshops van Flitz-events! Je hebt een grote keuze uit allerlei workshops en kunt ze ook prima combineren met andere leuke activiteiten. Iets sportiefs doen of gezellig uit eten. Het volgen van een workshop heeft veel voordelen en kan ook bijdragen aan teambuilding. Workshops zijn dan ook uitermate geschikt voor teambuildingsuitjes. Ze zijn ook erg leuk tijdens vrijgezellenuitjes, een familiedag of een dagje uit met vrienden. Kijk naar de vele mogelijkheden voor een gezellige workshop bij Flitz-events. Wij organiseren ze op allerlei plekken waaronder aan het strand in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland maar er is ook een grote keuze als je een workshop Den Haag of andere stad wilt organiseren.   

Top 3 populairen workshops

Op zoek naar de populairste workshops? Dan zijn er een heleboel mogelijkheden Hieronder onder onze top 3 Populaire workshops. Maak zelf de heerlijkste Cocktails of ontdek je talent met zandsculpturen. Of ga ga voor een creatieve workshop zoals graffiti workshop.

Top 3 winterse workshops

Op zoek naar onze top 3 winterse workshops? Hieronder onder onze top 3 winterse workshops.

Soorten workshops

Bij Flitz-events kies je uit sportieve en creatieve workshops die interessant, leerzaam en/of competitief van karakter zijn. Gezellig met elkaar bezig zijn en ondertussen iets moois maken bijvoorbeeld. Voor de dames: slippers pimpen of sieraden maken! Of piemels pimpen, dat is natuurlijk geheid dikke lol. Voor gemengde groepen is de workshop zandsculpturen erg leuk of leren schilderen. Een bijzondere workshop: een fotoschilderij maken. Zoek je het meer in sportieve uitdaging? Een workshop power kiten is helemaal te gek. Nog een paar ideeën: een (mega) vlieger bouwen, cocktails leren shaken of de salsa leren dansen. Alle workshops zijn erg leuk en gezellig en staan onder leiding van een professional. In Den Haag workshops organiseren? Er zijn ook geweldig leuke workshops Den Haag en andere plaatsen. 

Voordelen van een workshop

En workshop volgen heeft een aantal voordelen, naast het feit dat het gewoon gezellig en leerzaam is. Omdat je samen bezig bent, kan je elkaar echt wat beter leren kennen. Leuk voor mensen die elkaar al kennen zoals vrienden of familie. Ook erg leuk als je elkaar nog níet kent; nieuwe collega’s bijvoorbeeld, of een workshop met je klanten. Workshops lenen zich uitstekend om aan teambuilding te doen. Bepaalde workshops vragen echt om samenwerking, het bouwen van een megavlieger bijvoorbeeld. Tijdens een workshop kan je respect krijgen voor elkaars vaardigheden en van elkaar leren. Workshop als teambuildingsuitje? Kijk naar de vele mogelijkheden bij Flitz-events. 

Zowel buiten als binnen

Wij organiseren zowel voor binnen als voor buiten superleuke workshops. Handig: mocht het onverhoopt slecht weer zijn tijdens jouw dagje uit, dan verplaatsen we de workshop gewoon. Indien mogelijk. Kan dat niet, zoals bijvoorbeeld met de workshop zandsculpturen maken, dan kunnen we altijd een plan B afspreken. Zo hoeft jouw dagje uit nooit in het spreekwoordelijke water te vallen. 

Voor wie?

Workshops zijn leuk voor elk type gezelschap. Voor vrienden die elkaar al jaren kennen maar ook als je elkaar nog niet zo goed kent. Tijdens een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld. Vrienden van de bruid of bruidegom kennen elkaar meestal niet of niet goed. Omdat je tijdens een workshop ook gewoon lekker bezig bent, gaat het allemaal vanzelf. Geen lastige stiltes of ongemakkelijke momenten. Jullie werken aan hetzelfde doel en gesprekken komen vanzelf op gang.

Ook gezelschappen van uiteenlopende leeftijden of opleidingsniveaus werken moeiteloos samen tijdens een workshop. Iedereen heeft persoonlijke inbreng en draagt bij aan de gezelligheid en het eindproduct. Een perfect uitje dus voor het hele bedrijf of voor de hele familie. Extra gezellig: een workshop aan het strand! Een workshop Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland bijvoorbeeld. 

Professionele leiding

Tijdens een workshop van Flitz-events worden jullie begeleid door een professional. Een cursus schilderen? Een echte kunstenaar of kunstenares helpt jullie iets moois op het doek te zetten. Een workshop cocktails shaken wordt begeleid door een ervaren bartender. Je bent dus zeker van goede instructies en hulp. Heeft jouw workshop een competitief karakter dan treedt de begeleider ook meteen op als jury. Vaak zijn er leuke prijsjes aan verbonden. 

Workshop tijdens een dagje uit

Gaan jullie een halve of hele dag uit? Dan is het erg leuk om ook een workshop in het programma op te nemen. Naast sportief bezig zijn ook iets leren en samen aan iets werken. Flitz-events kan een dagje uit samenstellen volledig volgens jouw wensen. Inclusief heerlijk eten en drinken. Gaan jullie een workshop volgen in één van de leuke strandtenten aan de Scheveningse kust? Of in Hoek van Holland of Kijkduin? Combineer met een gezellige BBQ op het strand of heerlijk uit eten in een strandtent. Wij organiseren allerlei soorten lunches en diners, van pannenkoeken tot sushi, pizza of een uitgebreid 3-gangendiner. Na afloop kan je een wandeling maken langs het strand maar ook de spannende pubquiz spelen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een perfecte dag uit, inclusief workshop en geschikt voor alle soorten groepen. 

Combineer jouw workshop met spannende activiteiten zoals branding raften, een GPS tocht of een boottocht. Of speel met het hele gezelschap beach volleybal, boeren beach golf of ga golfsurfen. Er is eindeloos veel keus uit geweldige activiteiten.