Bedrijfsuitje / events in de winter

Offerte aanvragen
Na een groot succes van zomerse uitjes hebben wij nu ook magische winterse workshop.

Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje in de winter bent u bij Flitz-events aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om voor u een succesvol bedrijfsuitje in de winter te organiseren. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de winter hebben  wij voor u de juiste, stijlvolle locatie.

Tijdens deze workshops beleefd u de magische sferen van de winter. Er is keuze uit verschillende workshops waarbij er rekening is gehouden voor ieder wat wils. De workshop kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid.

Van oktober t/m maart kunt u boeken  voor een origineel bedrijfsuitje in de wintermaanden, kerstuitje of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden. De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten de locatie in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!

Tijdens dit bedrijfsuitje winter, kerstuitje of winteruitje maakt u na de ontvangst met glühwein kennis met het uitgebreid diner. Kies uit de volgende activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de winter, rond de kerstperiode of als start in het nieuwe jaar.

Zo luisteren wij goed naar uw wensen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsuitje in de winter een geslaagde dag wordt met een warme en persoonlijke touch.

Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!

 

Winter events / Bedrijfsuitje winter

Iceschulpturen

Bedrijfsuitje winter Ijssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ice sculpturen een gegarandeerd succes. Dit uitje uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

Winterwonderland

Bedrijfsuitje winterwonderland

Omdat ook in de wintermaanden het strand een prachtige plek is, zelfs betoverend eigenlijk, presenteert Flitz-events de Winterwonderland! Dit jaar geen kerstpakket, maar een geheel verzorgde avond in winterse stijl. .

GPS-tocht winter

Winterse GPS-dropping

Bent u avontuurlijk ingesteld? Of houdt u van een magische zoektocht in ijskoude winterse sferen? Dan is de winter GPS-tocht helemaal wat voor u.