Workshop cocktail shaken ScheveningenWorkshop cocktail shaken Scheveningen in de winterWorkshop Cocktail shaken Scheveningenbedrijfsuitje uitje Scheveningen srandclub Wij workshop cocktail shaken
< >

Winterse Cocktail workshop 

Wanneer u geen interesse heeft in koude activiteiten, maar op een andere manier de magische winterse sferen wilt beleven, hebben wij de workshop cocktail shaken. Tijdens deze uitdagende workshop kruipt u twee uur lang in de huid van een echte barman en kunt u genieten van uw zelfgecreëerde cocktail.

Hoe ziet de workshop eruit?
Tijdens deze workshop wordt u welkom geheten in de winterse sferen van de cocktailbar. Om uiteindelijk overheerlijke winterse cocktails te kunnen maken, krijgt u eerst uitleg van onze cocktail expert die alles weet over het mixen en shaken van cocktails. Na de uitleg bent u voldoende getraind om zelf aan de slag te gaan om uw eigen cocktail te haan shaken. U krijgt twee uur de tijd om met een goede houding, liefde, een brede glimlach en de perfecte moves het shaken tot een ware belevenis te maken. Geniet na het shaken na van uw winterse cocktails en proef die van anderen. De workshop is naast het leren mixen natuurlijk vooral een sociale gelegenheid. Het bevordert de groepsgeest en saamhorigheid binnen de groep.

Leer, ervaar & geniet!

Programma:

– Ontvangst
– Korte introductie
– Cocktails maken 3 per persoon

Tijdsduur:

  • 2 uur

Prijzen:

Groep vanaf 5    personen                    : 30 euro per persoon
Groep vanaf 10 personen                    : 25,-  euro per persoon
Groep vanaf 25 personen                    : 22,50  euro per persoon
Groep vanaf 50 personen                    : 20,-  euro per persoon
Prijzen zijn inclusief de BTW

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat