Winterse uitjes Scheveningen of op locatie

Op zoek naar een winter personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag? Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje of uitje in de winter bent u bij Flitz-events aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om voor u een succesvol bedrijfsuitje in de winter te organiseren. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de winter hebben  wij voor u de juiste, stijlvolle locatie.

Van oktober t/m maart kunt u boeken  voor een origineel bedrijfsuitje in de wintermaanden, kerstuitje of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden.

De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten de locatie in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner! Tijdens dit bedrijfsuitje winter, kerstuitje of winteruitje maakt u na de ontvangst met glühwein kennis met het uitgebreid diner. Kies uit de volgende activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de winter, rond de kerstperiode of als start in het nieuwe jaar.

Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!

Winterse bedrijfsuitjes en uitjes

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

top4_ijs-sculpturen

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ice sculpturen een gegarandeerd succes. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van thema de mooiste creaties.

top4_spelshow

Ik hou van Winter Wonderland

Wie van jullie heeft het meeste kennis in huis? Wie kan het snelst op de knop drukken om het juiste antwoord te geven? En wie houdt zijn hoofd koel bij de tikkende tijdbom?!

top4_-winter-games

Winter games bij winterwonderland

Omdat ook in de wintermaanden het strand een prachtige plek is, zelfs betoverend eigenlijk, presenteert Flitz-events de winterwonderland met indoor games!

thmb_casino

Pokerworkshop

Wanneer u geen interesse heeft in koude activiteiten, maar op een andere manier de magische winterse sferen wilt beleven, hebben wij de workshop cocktail shaken.

workshop-cocktail-shaken-winter

Workshop cocktail shaken

Wanneer u geen interesse heeft in koude activiteiten, maar op een andere manier de magische winterse sferen wilt beleven, hebben wij de workshop cocktail shaken.

Geen naam