Amazing Winterdays!

Amazing Winterdays!

Omdat ook in de wintermaanden het strand een prachtige plek is, zelfs betoverend eigenlijk, presenteert Flitz-events de Amazing Winterdays!

Tijdens deze Amazing Winterdays is Beachclub Royal omgetoverd tot een waar wintersprookje, waar u met uw collega’s, personeel of relaties een sprookjesachtige dag kunt beleven.

Dit jaar geen kerstpakket, maar een geheel verzorgde avond in winterse stijl. Of wellicht de mogelijkheid om ieder z’n eigen kerstpakket samen te laten stellen op de gezellige kerstmarkt?

Waant u zich vast in deze sferen.. U en uw gasten komen aanlopen op het magisch verlichte pad  langs de knetterende vuurkorven, met op de achtergrond het geluid van de zee. U wordt onthaald met een heerlijke Winters Welkomstdrankje door de “echte” Kerstman en het feest kan beginnen!

U komt binnen in een omgetoverde Beachclub. Alles straalt winter uit, van levensgrote ijsberen tot grote tafels met vuurtjes en dikke wollen dekens.  Sneeuwvlokken, ijspegels en ijskoud bier. De buitenpaden zijn allemaal verlicht en op het strand staan overal vuurkorven en verlichte kerstbomen. Een glaasje Glühwein in de hand en een goed muziekje op de achtergrond. Winter on the Beach, met zelfs sneeuw!