Wat te doen in Scheveningen

Actief, creatief en enerverend: Wat te doen in Scheveningen met een groepsuitje

Wat is er te doen in Scheveningen om geslaagd groepsuitje te creëren? Scheveningen is de stad van zon, zee en gezelligheid. Maar ook met windkracht 10 is er genoeg te beleven. Hier kun je je met een groep op verschillende momenten in het jaar uitstekend vermaken. Flitz-events verwelkomt jullie graag aan de kust van Zuid Holland voor een dag vol ontspanning en spanning. Ben je bezig een leuke dag te organiseren voor je collega’s, je vrienden of je familie? In Scheveningen heb je zo de ingrediënten voor een unieke dag samen gevonden.

Scheveningen is de bekendste badplaats van Nederland. Hier komen de uitgestrekte stranden, de gezelligheid van de boulevard en de mogelijkheden van de grote stad samen. Je vindt hier de zee en het strand waar je kunt uitwaaien en van het strand genieten. Maar de boulevard en de stad Den Haag bieden ook genoeg gelegenheid om je te vermaken. Daarom is Scheveningen een leuke omgeving om een groepsactiviteit te organiseren. Het is dan ook een geliefde locatie voor de activiteiten van Flitz-events.

Beleef Scheveningen met je collega’s tijdens de activiteiten van Flitz-events

Een geslaagde bedrijfsuitje is een garantie voor een goede werksfeer. Je ziet elkaar dagelijks, maar wanneer spreek je elkaar nu echt over belangrijke zaken? Het gaat altijd over de werkvloer en de directe zaken die daar spelen. Een bedrijfsuitje is daarom heel belangrijk want hierdoor leer je elkaar beter kennen en heb je het eens over andere dingen dan het werk. Scheveningen en omgeving zijn daar de uitgelezen plek voor. Op het strand kun je met zijn alle even een frissen neus halen. Flitz-events organiseert diverse leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Soms creatief, sportief, een beetje competitief en het draait er vooral om er een leuke dag van te maken.

Wat te doen in Scheveningen voor een gedenkwaardig vrijgezellenfeest

De bruiloft is iets wat je als het goed is maar eenmaal viert, een geslaagd vrijgezellenfeest dus ook. Vaak heeft de aanstaande bruid en bruidegom door zijn of haar leven heen een gemêleerd gezelschap van mensen om zich heen verzameld, die een bepaalde periode in zijn of haar leven een betekenis gaven. Daarom kan het een klus zijn om een vrijgezellenfeest te organiseren waar iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Scheveningen biedt de ruimte, uitdaging en gezelligheid om er voor iedereen een geslaagd feest van te maken. In de top 5 vind je diverse activiteiten waarmee je alle kanten op kan. Flitz-events kan de activiteit op jullie wensen afstemmen.

Scheveningen met een familiedag of familieweekend

Een familiedag of een familieweekend is supergezellig, maar een leuke activiteit daar aan toevoegen heeft een extra meerwaarde. Het strand van Scheveningen is natuurlijk bij uitstek de plek voor een geslaagd familie-uitje. Of de zon nu schijnt of dat het lekker waait, op het strand kun je je altijd vermaken. Daarnaast is er op de boulevard ook van alles te beleven. Hier is een top 5 van de meest populaire activiteiten die je in Scheveningen kunt doen.

#1 Escape Room

Het is razend populair en daarom ook in deze top 5 van uitjes in Scheveningen: het escape room spel. Je wordt samen opgesloten en moet door handigheid en inzicht zien te ontsnappen. Unlock Scheveningen heeft verschillende spannende Escape Room Experiences die je laten zweven in een ruimte los van tijd en realiteit. Zie door de raadsels en puzzels op te lossen je weg maar terug te vinden naar de realiteit. Flitz-Events nodigt jullie uit voor een escaperoom spel 2.0 Escape the city! In plaats van dat je wordt ingesloten in een kamer, is er nu een gijzeling ergens in Scheveningen en Den Haag gaande. Jullie moeten de gijzelaars eerst vinden en dan bevrijden. Elk raadsel of elke puzzel die je oplost, brengt je een stukje dichter bij de bevrijding. Schiet op, want de klok tikt door! Escape room spellen zijn sinds de introductie een aantal jaren geleden een enorm populaire activiteit geworden. Flitz-events laat je met het Escape the City op avontuur gaan in de stad.

#2 Virtual Reality/ VR Experience

Scheveningen wordt een poort naar andere werelden en avonturen met de VR Experience voor groepen. Virtual reality is een nieuwe manier van belevingsentertainment. Door de speciale brillen zie je een andere wereld om je heen. Met de bril op kun je ook rondlopen en 360 graden ronddraaien. Je zit door de bril echt in de virtuele wereld. Hier beleef je ineens de sensatie van een achtbaan. Van bocht naar bocht ga je maar door. Durf jij een ravijn over te steken op een plank? Met de vr-bril op is de ruimte waarin je staat ineens verdwenen en sta je op een plank met een grote diepte onder je. Of wat doe je als er ineens allemaal aliens op je afkomen? Met je vrienden moet je jullie ruimteschip zien te verdedigen tegen een aanval van buitenaardse wezens. Maar wat is dat? Ben jij dat nu echt op court in Wimbledon? Daar sta je ineens klaar om je tegenstander af te maken in een spannende tennis match. Leuk en lekker ontspannen is Beat Saber. Hiermee moet je de beat virtueel doormidden slaan. Test je gevoel voor ritme met dit VR spel.

#3 Expeditie Robinson

Scheveningen is altijd de plaats geweest waar boten uit de hele wereld aankwamen varen vanaf de oceaan. Soms spoelde er ook een groep drenkelingen aan. Met het Expeditie Robinson spel moeten jullie net als toen, de ontberingen zien te overleven. Iedereen kent het spannende Expeditie Robinson spel wel van de televisie. In teams ga je de strijd aan en moet je allerlei opdrachten vervullen. Binnen een middag beleef je de spanning en sensatie van een seizoen Expeditie Robinson. Dit spel wordt door veel verschillende groepen gedaan omdat het zo veelzijdig is. Er zijn onderdelen die draaien puur oom behendigheid en uithoudingsvermogen. Bij andere onderdelen gaat het erom hoe je handig na kunt denken. Hoe maak je bijvoorbeeld snel een kampvuur? Het Expeditie Robinson spel is niet alleen een leuk spel voor een uitje maar ook een goede teambuildingsactiviteit. Met het spel leer je op een nieuwe manier kijken naar de samenwerking in jullie team. Elke dag werk je samen, maar in het Expeditie Robinson spel draait het ineens om andere dingen die je normaal op de werkvloer niet tegenkomt. Het zal tenminste niet vaak voorkomen dat je samen een katapult moet bouwen om aan bloeddorstige kannibalen te ontkomen… Een Expeditie Robinson spel leer je collega’s op een nieuwe manier kennen.

#4 Powerkiten

Spelen met de elementen van de natuur op het strand is altijd geslaagd voor jong en oud. Powerkiten laat je voelen hoe hard de wind waait. Als je wilt, kom je zelfs even helemaal los van de grond. Bij een workshop powerkiten wordt je begeleid door een ervaren instructeur. Deze legt je alles uit en laat je zien wat de mogelijkheden zijn met powerkiten. Daarna mogen jullie zelf aan de slag. Je krijgt de instructies zo dat je al heel snel en op een veilige manier wat technieken onder de knie krijgt. Met je kite leer je op de wind te spelen. Daarna kun je de vlieger laten vliegen en zelf ook een sprongetje wagen. Het gevoel even op de wind mee te waaien is waanzinnig. Voel je de kriebels al in je buik? Wil je er een beetje competitie in gooien dan kun je wedstrijdjes doen, in wie het verst met de powerkite kan laten slepen over het strand. De workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt naast Scheveningen ook in Hoek van Holland of Kijkduin gegeven.

#5 Zandsculpturen

Zandkastelen bouwen heeft iedereen wel eens gedaan maar met een workshop zandsculpturen maken ga je net nog een niveautje hoger. Het zand gebruik ja als een echte Michelangelo om de mooiste beelden te creëren. Scheveningen met de brede stranden is natuurlijk de ideale plek voor deze activiteit. Er is ruimte en zand genoeg en de omgeving inspireert tot artistieke prestaties. Zandsculpturen maken gaat onder begeleiding van een professionele instructeur die je precies uitlegt wat allemaal mogelijk is met het zand. Aan het einde worden alle kunstwerken beoordeeld door een vakkundige jury en wordt de ultieme zandkunstenaar uitgeroepen. Een workshop zandsculpturen maken duur ongeveer 2 uur. Dit is een creatief uitje wat leuk is tijdens een familiedag. Zou je bijvoorbeeld een zandsculptuur van jullie familie kunnen maken? Of misschien kunnen jullie een familiewapen ontwerpen en uitvoeren. Ook is het een mooie teambuildingsactiviteit. Samenwerken aan iets moois inspireert.

Wat te doen in Scheveningen?

Heb je iets gevonden tussen deze top 5, informeer gerust naar de mogelijkheden. Via Flitz-events kun je een arrangement samenstellen. Zo kun je een activiteit combineren met een hapje en een drankje of echt uit eten. Flitz-events werkt samen met verschillende restaurants en paviljoens. Je kunt dus lekker van de dag nagenieten met een hapje en een drankje. Ook kun je in het arrangement verschillende activiteiten combineren. Zo stel je makkelijk een hele dag samen waar iedereen wat leuks te doen heeft. Naast deze top 5 van activiteiten zijn er namelijk nog diverse andere activiteiten. Zo kun je de dag bijvoorbeeld beginnen of eindigen met een rondvaart. Of misschien wil je in de stemming komen op een vrijgezellenfeest met een workshop cocktails maken. Ook zijn er diverse sportieve uitdagingen zoals een zeskamp waarvan je de verschillende onderdelen kunt samenstellen. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor een onvergetelijke dag uit in Scheveningen.