Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Vr stripclub escape game
Stripclub Vr
Vr stripclub
 • Interactief
 • Spannend
 • Bijzondere ervaring
 • Uitbreiding naar locatie

Ben je op zoek naar een originele en unieke invulling voor jouw volgende vriendenuitje of vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden diverse activiteiten aan die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu houdt van actie en avontuur of liever iets creatiefs wilt doen, wij hebben voor ieder wat wils.

Ga de uitdaging aan tijdens onze VR-games en ontdek de spannende wereld van virtual reality. Of beleef een unieke ervaring tijdens een van onze AR-games, waarbij de echte wereld wordt gecombineerd met de digitale wereld.

VR stripclub in teamverband of tegen elkaar

Het spel kan op twee manieren gespeeld worden. Enerzijds kan het gespeeld worden in teamverband, waarbij de spelers samenwerken om de uitdagingen te overwinnen en het doel te bereiken. Anderzijds kan het ook gespeeld worden als een battle royale, waarbij spelers tegen elkaar strijden om te bepalen wie er als winnaar uit de strijd komt. Beide opties zorgen voor een unieke spelervaring, waarbij teamwork en strategisch denken centraal staan.

Wat is de VR stripclub?

De hoofdpersoon van ons spel, de bachelor, is verdwenen en voor het laatst gezien in een stripclub in Amsterdam. De politie heeft tot nu toe geen succes gehad in het vinden van de verdwenen bachelor en de tijd begint te dringen.

Jij en je team worden ingeschakeld om te helpen bij het oplossen van deze mysterieuze verdwijning. In tegenstelling tot andere games is deze game gefilmd in een echte stripclub, met behulp van 360 graden 3D-beelden die we interactief hebben gemaakt. Jouw team moet aanwijzingen vinden, puzzels oplossen en personages ondervragen om erachter te komen wat er precies is gebeurd met de verdwenen bachelor. Je hebt slechts een uur de tijd om de waarheid te achterhalen voordat het te laat is!

Zet je speurneus op en ga op zoek naar aanwijzingen in deze meeslepende game die je laat kennismaken met de duistere en spannende wereld van de Amsterdamse stripclubs. Durf jij het aan?

Prijzen

Vanaf 8 personen€ 35,- p.p.
Vanaf 20 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 50 personen€ 27,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

""

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Maak je vriendenuitje of vrijgezellenfeestje nóg leuker

De VR stripclub game is een geweldige en hilarische manier om je vriendenuitje of vrijgezellenfeestje nog leuker te maken! Bij Flitz-Events bieden we deze unieke game aan en zorgen wij ervoor dat jullie een topdag ervaren.

Vraag dan ook geheel vrijblijvend om de mogelijkheden wanneer je geïnteresseerd bent in de VR strip game!

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp