Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
  • 25 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen
  • 6000+ uitjes per jaar
  • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
  • Op locatie
  • Spanning en sensatie
  • Leuk voor jong en oud
  • Echte hersenkrakers

Welkom bij squad game! Een unieke VR ervaring gebaseerd op de succesvolle hitserie Squid Game. Dit virtual reality-spel is meeslepend en bestaat uit een aantal uitdagende opdrachten die jullie samen als team dienen te volbrengen!

Wat is de squad game?

Je wordt uitgedaagd om deel te nemen aan een reeks minigames met een groep van zes personen. Deze minigames zijn ontworpen om je creativiteit, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te testen. Om als winnaar uit de bus te komen, moet je goed samenwerken, effectief communiceren en strategisch plannen. Het spel duurt 90 minuten en brengt je volledig onder in een virtuele omgeving die lijkt op de onvoorspelbare Squad Game-omgeving. De uitdagingen zijn zowel virtueel als fysiek en zijn bedoeld om jou en je team tot het uiterste te drijven en het beste in jullie naar boven te halen.

Voor wie is de squad game?

De Squad Game is bijzonder geschikt als activiteit voor bedrijfsuitjes vanwege de hoge mate van samenwerking die vereist is. Het spel daagt de deelnemers uit om effectief te communiceren, strategisch te plannen en als een team te werken om de uitdagingen te overwinnen. Dit maakt het spel niet alleen leuk en spannend, maar ook een geweldige manier om de samenwerking en teamgeest van het bedrijf te versterken. Door de uitdagingen zowel virtueel als fysiek te maken, biedt de Squad Game een ervaring die niet alleen leuk is, maar ook waardevolle leermomenten oplevert voor de deelnemers.

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 35,00 p.p.
Vanaf 25 personen€ 25,00 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

""

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Welke spellen zitten er in de squad game?

De squad game is gebaseerd op de hitserie Squid Game. De activiteiten die je hebt gezien in de succesvolle serie komen ook terug tijdens deze unieke game! Van Red light Green light tot touwtrekken, deze unieke VR ervaring is extreem spannend én leuk!

Kies voor squad game!

Bereid je voor op het ultieme teambuildingavontuur in de VR Squad Game! Tijdens dit 90 minuten durende avontuur word je ondergedompeld in intense uitdagingen en meeslepende virtual reality waar teamwork centraal staat. Na afloop van dit avontuur zul je zeker een gevoel van meer verbondenheid, motivatie en inspiratie ervaren dan ooit tevoren.

Bij Flitz-Events bieden we een tal aan unieke VR en AR activiteiten aan die geschikt

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp