Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Vr stripclub escape game
Stripclub Vr
Vr stripclub
 • Interactief
 • Spannend
 • Bijzondere ervaring
 • Uitbreiding naar locatie

Stap binnen in de opwindende wereld van Virtual Reality en ervaar een unieke en grensverleggende vorm van entertainment bij onze VR Strip Club! Ben je op zoek naar een onvergetelijke invulling voor jouw volgende vriendenuitje of vrijgezellenfeest? Zoek niet verder, want wij bieden een innovatieve en exclusieve ervaring die je nergens anders zult vinden.

Laat de traditionele ideeën achter je en dompel jezelf onder in de futuristische ambiance van onze VR Strip Club. Hier komen entertainment, technologie en plezier op een revolutionaire manier samen. Stap in de wereld van virtual reality, waar je niet alleen toeschouwer bent, maar deelneemt aan een ongekende beleving.

VR stripclub in teamverband of tegen elkaar

Het spel kan op twee manieren gespeeld worden. Enerzijds kan het gespeeld worden in teamverband, waarbij de spelers samenwerken om de uitdagingen te overwinnen en het doel te bereiken. Anderzijds kan het ook gespeeld worden als een battle royale, waarbij spelers tegen elkaar strijden om te bepalen wie er als winnaar uit de strijd komt. Beide opties zorgen voor een unieke spelervaring, waarbij teamwork en strategisch denken centraal staan.

Wat is de VR stripclub?

De hoofdpersoon van ons spel, de bachelor, is verdwenen en voor het laatst gezien in een stripclub in Amsterdam. De politie heeft tot nu toe geen succes gehad in het vinden van de verdwenen bachelor en de tijd begint te dringen.

Jij en je team worden ingeschakeld om te helpen bij het oplossen van deze mysterieuze verdwijning. In tegenstelling tot andere games is deze game gefilmd in een echte stripclub, met behulp van 360 graden 3D-beelden die we interactief hebben gemaakt. Jouw team moet aanwijzingen vinden, puzzels oplossen en personages ondervragen om erachter te komen wat er precies is gebeurd met de verdwenen bachelor. Je hebt slechts een uur de tijd om de waarheid te achterhalen voordat het te laat is!

Zet je speurneus op en ga op zoek naar aanwijzingen in deze meeslepende game die je laat kennismaken met de duistere en spannende wereld van de Amsterdamse stripclubs. Durf jij het aan?

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

Charlotte van Rooij
1 juni 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Super uitdagend spel in virtual reality! Dit is niet zomaar gamen, dit is echt een ervaring!
Christel Bouma
1 juni 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Voor het vrijgezellenfeestje van mijn beste vriendin deze VR activiteit geboekt, ontzettend leuk gehad door de fijne begeleiding!
Sandeep Adonia
1 juni 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Ik organiseerde een VR-game-avond voor mijn vriendengroep en het was echt leuk en ook hard gelachen. Het spel was gemakkelijk te begrijpen en bood uren vermaak door de fijne uitleg van de begeleider van Flitz-Events.
"Beleef een uniek vrijgezellenfeestje samen met Flitz-Events! Kan jij de spannende en unieke uitdaging aan?"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Maak je vriendenuitje of vrijgezellenfeestje nóg leuker

De VR stripclub game is een geweldige en hilarische manier om je vriendenuitje of vrijgezellenfeestje nog leuker te maken! Bij Flitz-Events bieden we deze unieke game aan en zorgen wij ervoor dat jullie een topdag ervaren.

Vraag dan ook geheel vrijblijvend om de mogelijkheden wanneer je geïnteresseerd bent in de VR strip game!

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp