Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
squad-game-vr-Tug-off-war
squad-game-vr
 • Op locatie
 • Spanning en sensatie
 • Leuk voor jong en oud
 • Echte hersenkrakers

Welkom bij squad game! Geïnspireerd door de populaire Squid Game serie, biedt deze VR-uitdaging een serie minigames die ontworpen zijn om samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te testen. Perfect voor bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten, onze Squad Game dompelt je onder in een virtuele wereld waar elke beslissing en actie bijdraagt aan het succes van je team. In een meeslepende 90-minuten durende ervaring zal je team samenwerken om creatief, strategisch en effectief te communiceren. Durf jij deze uitdaging aan.

Dit virtual reality-spel is meeslepend en bestaat uit een aantal uitdagende opdrachten die jullie samen als team dienen te volbrengen!

Wat is de VR squad game?

Je wordt uitgedaagd om deel te nemen aan een reeks minigames met een groep van zes personen. Deze minigames zijn ontworpen om je creativiteit, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te testen. Om als winnaar uit de bus te komen, moet je goed samenwerken, effectief communiceren en strategisch plannen. Het spel duurt 90 minuten en brengt je volledig onder in een virtuele omgeving die lijkt op de onvoorspelbare Squad Game-omgeving. De uitdagingen zijn zowel virtueel als fysiek en zijn bedoeld om jou en je team tot het uiterste te drijven en het beste in jullie naar boven te halen.

Voor wie is de squad game?

De Squad Game is bijzonder geschikt als activiteit voor bedrijfsuitjes vanwege de hoge mate van samenwerking die vereist is. Het spel daagt de deelnemers uit om effectief te communiceren, strategisch te plannen en als een team te werken om de uitdagingen te overwinnen. Dit maakt het spel niet alleen leuk en spannend, maar ook een geweldige manier om de samenwerking en teamgeest van het bedrijf te versterken. Door de uitdagingen zowel virtueel als fysiek te maken, biedt de Squad Game een ervaring die niet alleen leuk is, maar ook waardevolle leermomenten oplevert voor de deelnemers.

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

Melissa Reelte
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Superleuke middag met de VR Squad Game! Veel gelachen en echt moeten samenwerken. Een topactiviteit voor teambuilding. Petje af Flitz.
Rowan Sukanur
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Geweldige ervaring met de Squad Game! Uitdagend, creatief en heel gezellig. Perfect voor ons bedrijfsuitje. Fijne contact met de game host ook.
Yannai Lander
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Heerlijke tijd gehad bij de VR Squad Game. De minigames waren zowel spannend als grappig. Samen met collega’s puzzels oplossen was echt leuk om te doen!
"Stap in de wereld van VR met onze Squad Game, een unieke virtual reality-ervaring die teamwork, strategie en communicatie op de proef stelt."

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Welke spellen zitten er in de squad game?

De squad game is gebaseerd op de hitserie Squid Game. De activiteiten die je hebt gezien in de succesvolle serie komen ook terug tijdens deze unieke game! Van Red light Green light tot touwtrekken, deze unieke VR ervaring is extreem spannend én leuk!

Kies voor squad game!

Bereid je voor op het ultieme teambuildingavontuur in de VR Squad Game! Tijdens dit 90 minuten durende avontuur word je ondergedompeld in intense uitdagingen en meeslepende virtual reality waar teamwork centraal staat. Na afloop van dit avontuur zul je zeker een gevoel van meer verbondenheid, motivatie en inspiratie ervaren dan ooit tevoren.

Bij Flitz-Events bieden we een tal aan unieke VR en AR activiteiten aan die geschikt

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp