Vliegeren / powerkiten Kijkduin

Powerkiten / vliegeren in Kijkduin is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.  We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen, springen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee. Na heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kan je kiezen uit de verschillende strandpaviljoens dat bij u past!

Kijkduin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

  • Gratis parkeren
  • Grote parkeerterreinen

Klik hier voor meer informatie voor het vliegeren / powerkiten in kijkduin.

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in Kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. De strandtenten is uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Natuurlijk kunt u ook kiezen uit de andere activiteiten in Kijkduin.

Vraag direct offerte aan