Strand vliegeren in Scheveningen

Wilt u graag vliegeren of powerkiten in Scheveningen? Vliegeren op het strand van Scheveningen is de ultieme uitdaging! Vliegeren, is op dit moment het populairste onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen. Vliegeren is voor jong en oud een super leuke bezigheid is.
Vliegeren is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.

Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.

We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard, maar de badplaats heeft ook een keur aan attracties en musea.

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Van 1 activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Scheveningen.

U kunt kiezen voor de kant en klaren beachdagen1 activiteit of een beachdag op maat. Naast het vliegeren in scheveningen bieden wij ook andere activiteiten aan op het strand van noordwijk, scheveningen, kijkduin en hoek van Holland (overige locaties op aanvraag)Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Vliegeren kan op verschillende locaties:

Andere locatie zijn mogelijk in overleg met ons. Wij kunnen kijken of uw locatie geschrikt is voor het vliegeren of powerkiten.

Op de locatie van Scheveningen kunt u gebruik maken van de verkleedruimtes en warme douches!

Prijzen voor Vliegeren in Scheveningen

Groep vanaf 2 personen   : € 20.00(aanbieding)
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-
Groep vanaf 70 personen : € 12,50

Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

vliegeren scheveningen |Golfsurfen scheveningenGPS-droppingenPowerkitenPowerkiten-scheveningen |GPS-scheveningenGPS-kijkduinpowerkiten-kijkduinpowerkiten-Hoek van Hollandvliegeren kijkduin

Vraag direct offerte aan