Bedrijfsuitje vliegeren Hoek van Holland

Wilt u graag vliegeren in Hoek van Holland? Vliegeren op het strand van Hoek van Holland is de ultieme uitdaging!

Vliegeren / Power-kiten is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.

Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.

We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Hoek van Holland is de badplaats van Rotterdam en “The Place to Be” voor jong en oud. Lekker luieren in het zand, badderen in de zee, sporten op het water, genieten van een hapje en een drankje in een van de vele strandpaviljoens en restaurants, boten kijken op de Nieuwe Waterweg, wandelen door een ongerept duingebied: Hoek van Holland heeft het allemaal.

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoen in hoek van Holland uitgekozen waar wij graag mee samenwerken, namelijk Beachclub Royal. De strandtent is uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Vliegeren / powerkiten kan op verschillende locaties:

Andere locatie zijn mogelijk in overleg met ons. Wij kunnen kijken of uw locatie geschrikt is voor het vliegeren of powerkiten.

Op de locatie van Scheveningen kunt u gebruik maken van de verkleedruimtes en warme douches!

Prijzen voor powerkiten in Scheveningen

Groep tot 4 personen                          : Vraag om de offerte
Groep vanaf 5 personen                       : € 22,50
Groep vanaf 10 personen                     : € 20,-
Groep vanaf 25 personen                     : € 17,50
Groep vanaf 50 personen                     : € 15,-
Groepen vanaf 70 personen:              : € 12,50

Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

Kan de activiteit door de weersomstandigheden niet doorgaan, dan kunt u kiezen uit de verschillende alternatieven of in overleg kosteloos annuleren.

Golfsurfen scheveningen |Powerkiten Powerkiten-scheveningen | GPS-scheveningenGPS-kijkduin powerkiten-kijkduin powerkiten-Hoek van Hollandvliegeren kijkduin

Vraag direct offerte aan