Powerkiten Scheveningen

Wilt u graag powerkiten in Scheveningen? Powerkiten op het strand van Scheveningen is de ultieme uitdaging!

Powerkiten, is op dit moment het populairste onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen. Powerkiten is voor jong en oud een super leuke bezigheid is.

Powerkiten is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland met Nasawing kites en matrassen in alle soorten en maten.
Kleine powerkites voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.

We leren je de speciale powerkiten op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard, maar de badplaats heeft ook een keur aan attracties en musea.

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen.

Vliegeren / powerkiten kan op verschillende locaties:

Andere locatie zijn mogelijk in overleg met ons. Wij kunnen kijken of uw locatie geschrikt is voor het vliegeren of powerkiten.

Op de locatie van Scheveningen kunt u gebruik maken van de verkleedruimtes en warme douches!

Prijzen voor powerkiten in Scheveningen

Groep vanaf 5 personen                       : € 20,-
Groep vanaf 10 personen                     : € 20,-
Groep vanaf 25 personen                     : € 17.50,-
Groep vanaf 50 personen                     : € 15,-
Groepen vanaf 70 personen:                : € 15,-

Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

Kan de activiteit door de weersomstandigheden niet doorgaan, dan kunt u kiezen uit de verschillende alternatieven of in overleg kosteloos annuleren.


 

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman