Powerkiten Kijkduin

Wilt u graag vliegeren of powerkiten in Kijkduin? Powerkiten op het strand van Kijkduin is de ultieme uitdaging!
Powerkiten is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.

Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Strand Kijkduin


Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed ten behoeve van de versterking van de kust.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.  Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past! Maak een flinke wandeling of fietstocht door de duinen.  Of een uitje voor iedereen toegankelijk zoals de Robinson Crusoe Experience.

Parkeren Kijkduin

Kijkduin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

  • Gratis parkeren
  • Grote parkeerterreinen

Meer info over Parkeren en routebeschrijving Kijkduin

Uitje en bedrijfsuitje Kijkduin

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. De restaurants en strandtenten zijn uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Flitz-events werkt met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Van 1 activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Kijkduin.

Naaste het powerkiten in Kijkduin bieden wij ook andere activiteiten aan op het strand van Noordwijk, Scheveningen, kijkduin en hoek van Holland (overige locaties op aanvraag)

Locaties powerkiten Kijkduin:

Powerkiten Scheveningen
Powerkiten Kijkduin
Powerkiten Hoek van Holland
Powerkiten Noordwijk

U kunt ook op een andere locatie Powerkiten

Prijzen voor Powerkiten in Kijkduin


Groep vanaf 2 personen                     : € 20,-
Groep vanaf 25 personen                     : € 17.50,-
Groep vanaf 50 personen                     : € 15,-
Groepen vanaf 70 personen:                : € 12,50

Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

Vraag direct offerte aan