Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Leuke uitjes

Flitz-events organiseert leuke uitjes voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. Heb je iets te vieren of wil je bijvoorbeeld de saamhorigheid binnen je team versterken? Bij ons kun je terecht voor verschillende leuke groepsuitjes met ontzettend stoere activiteiten. Wij als Flitz-events hebben al ruim 10 jaar ervaring met het organiseren van diverse groepsactiviteiten en wij zorgen ervoor dat wij aan jouw wensen tegemoet komen. Met onze fantastische welgetrainde professionals kan het niet anders dan dat jouw leuke uitje een doorslaand succes wordt. 

Organiseer een uniek uitje 

Nadat jij een of meerdere toffe activiteiten hebt uitgezocht, vraag je bij ons een offerte op. Wij bekijken of de plek en de activiteiten op de door jouw uitgekozen dag tot de mogelijkheden behoort en koppelen dat aan jou terug. Wij nemen na jouw akkoord de gehele organisatie op ons, zodat jij alleen maar aanwezig hoeft te zijn met jouw groep op de afgesproken dag en tijdstip. Wij regelen dus de plek, de materialen, de professionals en indien gewenst verzorgen wij ook het eten. Alles wordt tot in de puntjes georganiseerd zodat jij kunt genieten van een uniek uitje. Verder kun je natuurlijk een hele hoop plezier verwachten. Dit komt omdat de activiteiten die wij aanbieden altijd voor spanning en sensatie zorgen en bovenal heel erg leuk zijn om te doen. Of je nou in groepsverband opdrachten moet uitvoeren of juist tegen elkaar strijdt, het is altijd gezellig en leuk. Flitz-events organiseert de meeste leuke en originele uitjes. En zelfs gekke uitjes!

Waar organiseren wij de dag

Wij hebben bij diverse badplaatsen langs de kust plekken waar wij diverse activiteiten kunnen aanbieden. Vooral de badplaatsen Scheveningen, Kijkduin, Zandvoort, Noordwijk en Hoek van Holland zijn erg populair. Dit komt omdat wij deze georganiseerde dagen veelal mogen combineren met een verblijf bij een strandpaviljoen voor een hapje en een drankje na afloop. Want wat is er nou mooier dan na een leuke dag sport en spel op het strand, deze dag af te sluiten met de voetjes in het zand en een drankje in de hand. Het is niet voor niets dat er meerder groepen vaker dan een keer een dag hebben laten organiseren door Flitz-events. En daar zijn wij trots op!

Wat als het slecht weer is

Dit is, vooral in ons Nederland natuurlijk een hele terechte vraag. Wij hebben wanneer het slecht weer is altijd de mogelijkheid om bepaalde activiteiten indoor te organiseren. Dit doen wij altijd in overleg met jou, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij zijn heer zeer transparant en duidelijk over. Zo hebben wij de mogelijkheid om sommige workshops indoor te geven, maar wij hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een escaperoom. Wanneer het te slecht weer is om in de korte broek op het strand te sporten, kan het nog wel prima weer zijn om met een poncho aan een GPS-tocht te maken. En zo zijn er nog tal van andere activiteiten die wij gewoon voor je kunnen organiseren ondanks slecht weer. Wanneer je dat allemaal niet ziet zitten is het uiteraard ook een mogelijkheid om de dag uit te stellen of om de dag kosteloos te annuleren. Maar zoals gezegd zijn er vele andere toffe opties die wij voor je kunnen organiseren, waardoor wij jou en jouw team een fantastische en onvergetelijke dag kunnen bezorgen.