Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Kerstuitje

Vier de feestdagen met een kerstuitje aan het strand van Scheveningen

Op zoek naar een geslaagd kerstuitje? Flitz-events biedt in Scheveningen en omgeving diverse mogelijkheden aan om je perfect te vermaken met een groep. Kerst is een mooie gelegenheid om er samen te zijn en samen iets leuks te ondernemen. De hele dag bij de kerstboom zitten is heel gezellig, maar wat meer actie in de tent is leuk. Flitz-events is expert in het organiseren van geslaagde groepsactiviteiten en heeft speciaal voor rond de kerstdagen vele mogelijkheden om samen wat te ondernemen.

Kerstuitje als bedrijfsuitje of familie- of vriendendag

Het is voor een bedrijf soms lastig om elk jaar een passende manier te vinden om kerst te vieren en het jaar af te sluiten. Een kerstborrel is natuurlijk leuk, maar een beetje voorspelbaar. Een echte activiteit in kerstsfeer is daarom leuk om te doen. Flitz-events biedt het hele jaar door activiteiten aan en weet rond kersttijd er een gezellig kerstuitje aan toe te voegen. Daarom zijn de kerstuitjes bij Flitz-events ook heel geschikt om iets te organiseren voor een familiedag of bedrijfsuitje. Iets samen ondernemen maakt de kerstdagen weer anders om samen te vieren. Flitz-events organiseert diverse kerstuitjes dus er zit vast bij wat bij jullie past

Ontdek Winterwonderland

Ga op avontuur in winterwonderland! Met een aantal echte winterspelen kom je helemaal in de kerststemming. In een winters ingericht dorpje vinden jullie allemaal uitdagingen om te doen. Zoals het spel Nagelslach met daarbij een quiz. Wie weet het eerst de spijker in de boomstam te slaan. Maar… je mag alleen maar slaan als je het antwoord op de vraag weet van de quiz. Welk team weet spijkers met koppen te slaan? Of het nu een witte kerst wordt of niet, jullie beleven genoeg sneeuwplezier in het winterwonderland. Zo kun je ook het biatlon schietspel spelen waarbij je op bewegend doel leert schieten. Met het reserveren van het Winterwonderland/Après Ski arrangement kun je uit verschillende onderdelen het winterwonderland spel samenstellen.

Apres ski games

Expeditie Poolcirkel, een ijskoud kerstuitje

Ga op zoek naar de kerstman en overwin de winterse kou van de poolcirkel met je team. Je kent Robinson Crusoe op de zo’n tropisch eiland? Expeditie Poolcirkel doet er nog een schepje bovenop, een schepje ijskoude sneeuw wel te verstaan. Bij deze versie moet je in de winterse kou allerlei opdrachten vervullen om het einde van het spel te halen. Hoe maak je een mooi kampvuur, hoe win je een gruwelijk sneeuwballengevecht? Bereid je voor op een ware strijd. Flitz-events organiseert al enige tijd Be Robinson Crusoe experience spelen. Het is nog steeds een van de populaire activiteiten en tevens een goede teambuildingsactiviteit.

Creatief kerstuitje: ijssculpturen maken

Iets ontspanner maar niet minder leuk is een workshop ijssculpturen maken in kerstsfeer.  IJs is een prachtig materiaal om beeldhouwwerken uit te laten ontstaan. Dit is een koude maar ontspannen bezigheid zodat er ook wat tijd is voor een goed gesprek. De workshops ijssculptuur maken worden op verschillende manieren gegeven. Zo kun je in groepjes aan een beeld werken of in je eentje of met zijn tweeën. Je krijgt begeleiding van een professionele workshop begeleider. Hij of zij leert je wat slimme trucjes hoe je eenvoudig van een idee voor een sculptuur naar een echt kunst ijswerk werkt. Aan het einde wordt door de vakkundige jury een winnaar gekozen die naar huis mag met de eer en een mooie prijs.

Workshop ijssculpturen
Workshop ijssculpturen