Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teambuilding strand

Teambuilding strand uitjes organiseren? Flitz-events heeft een uitgebreide keuze uit allerlei geweldig leuke uitjes voor teambuilding strand en omgeving. We organiseren uitjes in Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin maar in overleg ook op andere locaties aan de kust. Er zijn creatieve teambuilding uitjes en sportieve teambuilding uitjes en ook combinaties daarvan zijn goed mogelijk. Je kunt een dagdeel of meerdere dagdelen uit met je team maar een hele dag kan natuurlijk ook. Inclusief heerlijk eten en een boel plezier. Je kunt één activiteit doen maar ook verschillende activiteiten combineren.

Top 3 Teambuilding strand spellen

Teambuilding strand actief en uitdagend

Sportieve activiteiten lenen zich ook uitstekend voor teambuilding. Een potje volleyballen of boeren beach golf spelen. Er zijn ook sportieve workshops: leer bijvoorbeeld kiten op het strand van Scheveningen en kijk welk teamlid de mooiste sprongen kan maken. Door creatief en/of sportief met elkaar bezig te zijn leren jullie elkaar beter kennen. Er kunnen nieuwe talenten aan de oppervlakte komen die later op het werk kunnen worden benut. Ook krijgen collega’s vaak meer waardering voor elkaars talenten en ontstaat er meer wederzijds respect. Zin in iets super spannends? Voor een tocht met de powerboat op de golven van de Noordzee is een goede samenwerking vereist!
Iets heel speciaals doen? Kijk naar de Robinson Experience, een geweldige teambuilding strand uitje. Ook erg leuk en geschikt voor grote groepen: een megavlieger bouwen.

Creatieve teambuilding uitjes

Een creatieve workshop volgen in een van die super gezellige strandtenten aan het strand. Een prima recept voor een zeer geslaagde teambuildingsdag. Jullie kunnen competitief aan de slag met elkaar en uiteraard ook met teambuilding voor het verbeteren van de samenwerking. Flitz-events heeft veel ervaring met teambuilding strand en kan jullie adviseren welke workshop het beste bij jullie doelen past. Er is een gevarieerde keuze: maak een schitterend foto schilderij met je team of ga zandsculpturen maken aan de kust, ga klompen pimpen of slippers pimpen, sieraden maken, een workshop schilderen volgen of de salsa leren dansen. Er is voor elk soort team een geschikte creatieve teambuilding strand workshop te boeken. Tip: ga cocktails leren shaken!

Gezelligheid en lekker eten

Teambuilding strand leent zich ook uitstekend voor gezellig samenzijn en lekker eten. Een fijne strandwandeling maken met het team en uit eten in één van de sfeervolle strandtenten. Genoeg tijd om gezellig met elkaar samen te zijn, bij te kletsen en elkaar beter te leren kennen. Het is erg leuk voor teams die al langer met elkaar samenwerken maar ook voor nieuwe teams, bijvoorbeeld projectteams die elkaar beter willen leren kennen is een teambuildingsuitje zeer geschikt. Wij kunnen van alles organiseren op het gebied van lekker eten. Of jullie nou pizza willen eten of sushi, een uitgebreid driegangendiner willen of een brunch of lunch, wij organiseren het. Uiteraard altijd in overleg met jou en passend bij je besteedbaar budget.

Wij hebben ook op andere locaties geweldig leuke teambuildings uitjes. Combineer een teambuilding strand uitje met een boottocht, een GPS tocht of een bezoek aan een escaperoom. Ook voor de avonden organiseren wij de leukste activiteiten. Ook voor teambuilding. De pubquiz bijvoorbeeld!