Flitz-events Review

Creatieve teambuilding activiteiten

Erg leuk: Teambuilding creatief invullen. Flitz-events heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van geweldige teambuilding evenementen. Onze creatieve teambuilding evenementen zijn niet alleen heel goed voor het versterken van je team, ze zijn ook gezellig en een echt “uitje”. Onder leiding van een professional gaat het team aan de slag met schilderen, slippers pimpen, zandsculpturen maken of een van de vele andere leuke workshops die wij aanbieden.

Combineer eventueel ook met een sportief element en wij regelen desgewenst ook heerlijk eten en drinken om van je teambuilding evenement een topdag te maken.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Complete creatieve teambuilding dag

Je kunt natuurlijk alleen een creatieve workshop boeken maar we kunnen van jouw teambuilding dag ook een compleet verzorgde dag maken. En alles daar tussenin. Een teambuilding ochtend, middag of avond, of combinaties daarvan. We regelen natuurlijk alles in overleg met jou. Een schilderworkshop met lekker eten na afloop of maak een combinatie met sportieve activiteiten. We hebben een enorme keuze uit heel leuke activiteiten, voor alle soorten teams, groepen en voor alle leeftijden.

Horeca erbij

Begin je teambuilding dag met een heerlijke brunch, gevolgd door een creatieve workshop, sluit af met een high tea of diner. Je kunt ook een middag- en avondprogramma samenstellen of alleen ’s avonds aan de slag met teambuilding. Net wat je wilt!

Een creatieve teambuilding activiteit organiseren

Aan het strand is het natuurlijk superleuk. We organiseren de workshops op en aan het strand maar ook in de stad. Ga bijvoorbeeld zandsculpturen maken op het strand van Scheveningen of doe een workshop teambuilding schilderen in een van de gezellig strandtenten. Ook leuk: een fotoschilderij maken. Of ga met het team een megavlieger bouwen. Ook geschikt voor grotere groepen! Jullie worden in kleinere groepjes opgedeeld en werken apart aan een deel van de vlieger.

Teambuilding uitjes combineren

Na afloop worden de delen aan elkaar gezet en kan de megavlieger echt de lucht in. Het geheel staat onder leiding van een ervaren instructeur. Ook in de stad zijn leuke en creatieve activiteiten om te doen: een GPS tocht bijvoorbeeld met te gekke opdrachten. Laat twee teams tegen elkaar strijden om ook een competitie element toe te voegen.

workshop creatieve teambuilding schilderen

Teambuilding creatief én sportief

Flitz-events heeft veel ervaring met teambuilding activiteiten en kan naast creatieve workshops ook sportieve workshops en activiteiten organiseren. Het kan erg leuk zijn om niet alleen creatief maar ook sportief aan de slag te gaan met een team. Zo worden verschillende talenten aangesproken en kunnen onverwachte talenten aan het licht komen en het groepsgevoel worden versterkt. Een paar voorbeelden van sportieve teambuildings activiteiten zijn varen in een powerboat (voor de durfals), een volleybal toernooi, de razend populaire Robinson Experience, bubble football of leren kiten.

Creatieve teambuilding activiteiten

Na creatief én sportief heerlijk eten

Jullie kunnen ook lekker eten. Tijdens een boottocht, ergens in een gezellige strandtent, een BBQ op het strand of tijdens een luxe buffet. Er is van alles mogelijk, van sushi tot pizza, pannenkoeken of Chinees eten. Geef aan wat je wensen zijn en wat het beschikbare budget is en Flitz-events zorgt voor een onvergetelijk dag.

Wij staan voor je klaar!

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt doen? Onze ervaren creatieve teambuilding experts staan voor je klaar met leuke teambuilding workshop ideeën!