fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teambuilding Activiteiten

Bij Flitz-events vind je een uitgebreide keuze uit teambuilding activiteiten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je een teambuilding workshop volgen, sportieve activiteiten doen, kiezen voor combinaties daarvan en natuurlijk bieden wij ook gezelligheid en lekker eten. Met het projectteam de teamspirit vergroten of met een bestaand team dat al langer samenwerkt extra skills ontdekken en de kracht van het team vergroten.

Teambuilding activiteit kiezen

Als je een teambuildingsuitje organiseert, dan moet je natuurlijk een of meer teambuilding activiteiten kiezen en dat kan best lastig zijn. Niet iedereen is overal even goed in of vindt alles even leuk. Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding uitjes en kan jouw leuke teambuilding activiteiten voorbeelden geven.

We organiseren het uitje volledig volgens jouw wensen en eisen en kunnen goed inschatten welke leuke teambuilding activiteiten voor jouw groepsuitje het meest geschikt zijn.

Creatief of sportief

Teambuilding gaat meestal om samenwerking maar ook om competitie. Door de strijd met elkaar aan te binden kunnen de verschillende deelnemers nog beter elkaars sterke en minder sterke punten ontdekken. Het ontdekken van nieuwe skills kan natuurlijk grote voordelen met zich meebrengen op de werkvloer. Groepsactiviteiten teambuilding kunnen zowel creatief als sportief zijn of een combinatie daarvan. Veel van onze uitjes dragen beide componenten in zich. Zo kan een workshop vragen om samenwerking maar tegelijkertijd ook een competitief karakter hebben. Bijvoorbeeld door voor het mooiste eindresultaat een prijsje uit te loven. Sportieve uitjes zijn vaak competitief van karakter. Laat je echter teams tegen elkaar strijden dan vindt binnen de teams weer de benodigde samenwerking plaats.

 

Zowel sportieve als creatieve teambuilding activiteiten bieden wij in overvloed. Zo kun je creatief aan de slag met sieraden maken, slippers pimpen, klompen pimpen, zandsculpturen maken of met de hele groep een foto schilderij maken. Sportieve uitjes Zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden. Zo kunnen we een volleybal toernooi organiseren waar iedereen aan kan meedoen, ongeacht leeftijd of conditie maar jullie kunnen ook gaan leren kiten of gaan branding raften. Superspannend!

Leuke teambuilding activities

Een teambuildingsuitje moet ook leuk zijn en niet alleen leerzaam of gericht zijn op de teambuilding zelf. Flitz-events zorgt ervoor dat de teambuilding activiteiten ook heel gezellig en leuk zijn. Een van onze meest populaire teambuilding activities is the Robinson Experience. Tijdens deze activiteit strijden twee teams tegen elkaar en doen zei allerlei Geweldig leuke teambuilding activiteiten. Zo wordt er geschoten met kokosnoten, liaan getrokken, is er een waterrace, het bouwen van een mega toren van Jenga en worden er brain brekers gemaakt. Het leuke van deze groepsactiviteit is dat iedereen wel op een bepaald onderdeel kan uitblinken.

Binnen en buiten

Teambuilding activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Wij organiseerde de uitjes  zowel binnen als buiten. Workshops vinden meestal binnen plaats maar niet altijd. Zo is het bouwen van een mega vlieger buiten. Overigens een ontzettend leuke activiteit teambuilding. Na het bouwen van de megavlieger, hetgeen in teams gebeurt, wordt de vlieger opgelaten. Een geweldige belevenis.  Ook het zandsculpturen maken vindt buiten plaats. Sportieve activiteiten organiseren wij zowel buiten op het strand als binnen bijvoorbeeld bij SnowWorld. Hebben jullie een teambuilding activiteit georganiseerd buiten en blijkt het te slecht weer te zijn dan kunnen wij altijd een plan B achter de hand hebben zodat jouw teambuildingsuitje toch door kan gaan.

Activiteiten teambuilding strand of stad

Veel van onze teambuilding activiteiten organiseren wij op en bij het strand en op zee. We hebben goede contacten met verschillende strandtent houders. Het strand is natuurlijk een geweldig leuke plek om aan teambuilding te doen. Er is volop ruimte en na afloop kunnen jullie ook nog eens een heerlijke strandwandeling maken of lekker uit eten in een van de gezellige strandtentjes. Willen jullie liever aan teambuilding doen in de stad dan kunnen wij bijvoorbeeld een boottocht of een gps tocht organiseren. Of ga met zijn allen en leren cocktails maken.

Wij organiseren jou teambuilding activiteit van a tot z

Bij een gezellige dag waaraan waarbij aan teambuilding wordt gedaan hoort ook de verzorging van de inwendige mens. Flitz-events organiseert jouw teambuilding activiteiten van A tot Z, inclusief eten en drinken natuurlijk wel volledig afgestemd op jouw wensen en beschikbare budget. Er is veel mogelijk. We kunnen een pannenkoeken feest organiseren, ergens sushi gaan eten, en pizza nemen, eten op een boot tijdens een boottocht, een barbecue op het strand organiseren, en lunch of brunch verzorgen of een high tea of high wine organiseren. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten te bespreken. We organiseren alles graag volgens jouw wensen en nemen je alles uit handen.