Flitz-events Review

Surfkamp

Op zoek naar het allerleukste surfkamp van Nederland? Dan ben je bij Flitz-Events op de juiste plek. Wij organiseren jaarlijks de leukste surfkampen aan de kust van Scheveningen. We leren je hierbij alles op het gebied van kitesurfen en powerkiten. Samen met al je leeftijdsgenoten krijg je begeleiding van ervaren surfers. Die leren je alles over de basistechnieken en de krachten van de wind. Heb je al wat meer ervaring? Geen enkel probleem! Dan helpen we je graag bij het verbeteren van je techniek, zodat je nog meer kunt genieten van de vrijheid op zee.

Lees meer

Een surfkamp in Nederland is een geweldige kickstart om jouw surfhobby in gang te zetten. Omdat Scheveningen dicht bij huis is ben je snel op locatie. De golven van de Noordzee zijn daarnaast wat minder hoog dan in Spanje en Frankrijk, waardoor je sneller de techniek van het surfen onder de knie zal krijgen. Ook leer je nieuwe mensen kennen. Kortom, Een surfcamp in Scheveningen zit vol met voordelen!

Surfkamp Nederland

Een heuse surfvakantie, wie wil dat nou niet? Lijkt het je niet fantastisch om helemaal zelfstandig naar een surfkamp te komen met leeftijdsgenootjes? Bij Flitz-Events leren we je in een week, alle tips en tricks over het surfen. Hierdoor geef je een kickstart aan je surfhobby. Onze surfinstructeurs leren je alles op het gebied van surfen en powerkiten. Er is echter één ding dat zij nóg belangrijker vinden: Dat jij plezier maakt. Naast dat je de hele dag bezig bent op het strand en in het water, is er genoeg tijd voor het relaxen. Jezelf even terug trekken of samen een spelletje doen, het kan allemaal! Jij bepaalt wat je in je vrije tijd, en dat maakt dit zomerkamp zo leuk!

Onze surfkampen gaan al door bij een minimale aanmelding van 6 deelnemers. Vanzelfsprekend gaan we er natuurlijk vanuit dat er meer deelnemers zullen zijn. We raden je aan om jezelf op tijd aan te melden want vol is uiteraard vol! Er is plek voor een maximum aantal van 30 deelnemers.

leer golfsurfen tijdens een surfkamp

Vriendelijke instructeurs, veiligheid voorop!

Bij Flitz-Events is er niet anders zo belangrijk als veiligheid. Daarom krijg je enkel begeleiding van ervaren instructeurs die de kneepjes van het surfen tot in de basis beheersen. Met veel passie leggen ze graag aan je uit hoe je de techniek van surfen onder de knie krijgt. De begeleiders zijn er de hele dag, ook tijdens de pauzes en de lunch. Hierdoor voelen de kinderen zich op hun gemak bij bekende gezichten.

Kies voor Flitz-Events

Flitz-Events is expert op het gebied van het organiseren van activiteiten en evenementen. Zo ook de zomerkampen en surfkampen. Uit ervaring weten we dat een week op kamp kan leiden tot veel vriendschappen en onvergetelijke momenten. We raden je dan ook aan om je kind aan te melden voor één van onze onvergetelijke surfkampen.

We snappen als geen ander dat een surfkamp soms spannend kan zijn voor je kind. Logischerwijs kunnen er dan ook diverse vragen ontstaan voordat je ervoor kiest om je kind aan te melden. Je kunt ons daarom altijd telefonisch of via de mail bereiken voor extra informatie!