Strand vliegeren / Powerkiten

Strand vliegeren

Wilt u graag strand vliegeren of powerkiten op het strand? Powerkiten op het strand van Scheveningen, Kijkduin of hoek van Holland is de ultieme uitdaging!
Een leuke activiteit tijdens een bedrijfsuitje is strand vliegeren. Tijdens deze strandactiviteit gaat u na een korte introductie over de vliegers en de veiligheidsaspecten op het strand vliegeren.

Strand vliegeren of strand Powerkiten is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.

Kleine strand vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere strand vliegers voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.

We leren je op een veilige manier de strand vlieger te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen.

Naast het  powerkiten in Kijkduin bieden wij ook andere activiteiten aan op het strand van Noordwijk, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland (overige locaties op aanvraag).

Locaties strand vliegeren:

Strand vliegeren / powerkiten Scheveningen
Strand vliegeren / powerkiten Kijkduin
Strand vliegeren / powerkiten Hoek van Holland
U kunt ook op een andere locatie Powerkiten

Prijzen voor strand vliegeren in Scheveningen

Groep tot 4 personen                             : Vraag om de offerte
Groep vanaf 5 personen                       : € 22,50
Groep vanaf 10 personen                     : € 20,00
Groep vanaf 25 personen                     : € 17.50,-
Groep vanaf 50 personen                     : € 15,-
Groepen vanaf 70 personen:              : € 12.50,-

Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman