Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
  • 25 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen
  • 6000+ uitjes per jaar
  • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

Teamuitje op locatie organiseren?

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben wij voor u een aantal strandpaviljoens in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland samengesteld waar wij graag mee samenwerken. Flitz-events is een vaste partner van diverse strandpaviljoens langs de hele Nederlandse kust. De strandtent zijn stuk voor stuk uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partners en verzorging van de catering.
Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strand paviljoens.

Uitje op locatie met Flitz -Events

Zorg ervoor dat u de prachtige locaties en activiteiten van Nederland op een unieke en onvergetelijke manier beleeft met Flitz-Events. Laat u verrassen door onze op maat gemaakte programma’s en beleef samen met uw groep of bedrijf een onvergetelijke dag. Bij Flitz-Events staat de tevredenheid van onze klanten voorop en wij garanderen u een hoogwaardige service en een onvergetelijke ervaring. Boek nu uw uitje op locatie op Flitz-Events!

Eigen locatie?

Andere locatie in overleg met ons, dan kunnen wij kijken of de locatie geschikt is voor het uitje die u wilt! U kunt zelf de restaurant / strandtent op locatie uitkiezen, wij zullen de vergunningen voor de evenementen verzorgen. Voor meer informatie of reserveren over strandtenten of restaurants op locatie, neem contact met ons op.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp