Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Hart Beach

Surf en Beach beschikt over een unieke aparte ruimte van 100m2 met eigen bar, een terras van 85m2 en een garderobe waar u uw personeelsuitje, kraamfeestje, familiefeest, trouwdag, verjaardag, reünie, kinderfeestje, vergadering etc van 15 tot 250 personen kunt organiseren.

Wij hebben verschillende bbq-arrangementen, buffetten, diverse hapjes en drankarrangementen, maar ook kunnen wij een op maat gemaakt diner of middag/avond samenstellen.

Eventueel met een live muziek, een dj, workshops of spellen. De activiteiten van Flitz Events zijn bij hen inzetbaar!

Natuurlijk hebben wij ook mooie terrassen, maar wat als het regent? Daarom bespreken wij altijd uitgebreid de optie mooi en slecht weer zodat het feestje altijd door kan gaan.

Hart Beach is surf

Hart Beach is surf, honest food, rock & roll and good vibes. Een plek om samen te genieten. Of je nu wil leren surfen, jouw event wil organiseren op het strand, de beste surfgear zoekt of wil relaxen op het strand met lekker eten. Hart is er voor iedereen, 365 dagen per jaar.

Hart Beach beschikt over een ruim terras op het strand met loungekussens en hangmatten. Er zijn gescheiden kleedruimtes, warme binnen douches en er is gratis parkeergelegenheid om de hoek.

Vraag direct offerte aan