Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

STRANDRESTAURANT DE WATERREUS

Strandpaviljoen De Waterreus is een begrip in Scheveningen. Al decennia lang is de bekende strandtent gevestigd ter hoogte van de vuurtoren. Sinds 2016 kun je hier zelfs 365 dagen per jaar terecht: als eerste permanente strandrestaurant op Scheveningen is De Waterreus van zomer tot winter de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken met uitzicht op de Noordzee.

De Waterreus is het hele jaar door de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken aan zee. Maar het is ook dé locatie om iets te vieren. Vrijgezellenfeest, huwelijk, bedrijfsuitje, teambuilding: op onze schitterende strandlocatie brengen wij elk feest op smaak. Met de lekkerste gerechten, workshops of iets anders. Compleet verzorgd, dus! Kortom: het hele jaar door een feest.

Feestlocatie

De Waterreus is dé locatie om iets te vieren. Vrijgezellenfeest, huwelijk, bedrijfsuitje, teambuilding: op deze schitterende strandlocatie brengen ze elk feest op smaak. Met de lekkerste gerechten, workshops of iets anders.

En gratis parkeren in de haven.

Beste strandtent van 2016

De Waterreus in Scheveningen is in 2016 uitgeroepen tot Beste Strandpaviljoen van Nederland.

Vraag direct offerte aan