Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Buena Vista Beach Club Scheveningen

Een bijzondere sfeer, frisse kleuren, vrolijke muziek, een persoonlijke bediening en loungebanken om heerlijk te ontspannen maken van Buena Vista Beach Club een opvallende verschijning op het strand van Scheveningen.

Buena Vista Beach Club is gespecialiseerd in vis, barbecue en de lekkerste cocktails. Voor zowel de zakelijke of particuliere markt, grote of kleine gezelschappen of het nu gaat om een bedrijfs BBQ met 500 personen, een intiem diner met je beste vrienden, wij organiseren alles perfect en serveren eerlijke en pure ingredienten. Laat je verrassen door onze mediterrane-fusion menukaart. Natuurlijk schenken wij de mooiste bijpassende wijnen bij onze gerechten.

Geniet, proef en beleef de relaxte sfeer van Buena Vista Beach Club…

Duurzame strandtent

Buena Vista is een duurzame strandtent op Scheveningen waar je je direct thuis voelt.  Door de duurzame benadering, de biologische keuken en een zonnepanelen dak is Buena Vista anders dan anderen. in combinatie met Flitz-events  met een groot aanbod aan leuke workshop en activiteiten wij ervoor dat zij je favoriet worden op het strand van Scheveningen. Hierbij maakt de chef graag gebruik van Haagse streekproducten die ook nog eens biologisch zijn. Duurzaamheid staat hier duidelijk hoog in het vaandel.

Evenementen

Een groot evenement organiseren met honderden mensen, bij Buena Vista in Scheveningen kan het. Deze grote, gezellige beachclub bestaat uit verschillende ruimtes. De beachclub biedt plaats aan 150 zitplaatsen binnen en 350 zitplaatsen buiten, ruimte zat dus voor een bedrijfsuitje Scheveningen.

Activiteiten Scheveningen

Kies voor één van de actieve workshops en ga vliegeren, surfen of cocktails shaken. Of als je iets creatievers wil kies je voor schilderen, slippers pimpen of sieraden maken. Aansluitend een BBQ en drinken, maakt de dag tot een groot succes.

Route beschrijving Buena vista beachclub

Buena Vista Beach Club is goed bereikbaar met de auto. Parkeren doe je op loopafstand. Kom je met de trein vanaf Den Haag Centraal Station? Neem vanaf daar tram 9 en stap uit bij de halte Kurhaus. Vanaf daar is het nog een klein stukje lopen. Vanaf Den Haag Hollands Spoor is tram 11 de beste optie. Indien je vanaf het Kurhaus komt, is het nog 5 a 10 minuten lopen.

Adres
Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag
T: 070 – 350 08 13

routebeschrijving-buena-vista-beachclub
Vraag direct offerte aan