Bedrijfsuitje zandvoort 1Bedrijfsuitje zandvoort 2Bedrijfsuitje zandvoort 2
< >

Uitje / Bedrijfsuitje Zandvoort

Zandvoort voor de leukste, originele uitje met het hele bedrijf of groep! Het strand van Zandvoort  is in de zomer en winter geliefd bij veel mensen en ideaal voor uitjes en bedrijfsuitjes. Op het strand, in de duinen of op zee, een zinderend uitje of bedrijfsuitje Zandvoort regelt u heel eenvoudig bij Flitz-events. Dankzij het brede strand is er genoeg ruimte om het uitje of bedrijfsuitje op het strand te verzorgen, dus ideaal voor een bedrijfsuitje op Zandvoort. In samenwerking met verschillende restaurants en strand paviljoens in Zandvoort, kunnen we de juiste arrangementen voor uw bedrijfsuitje aanbieden.

Alle strand paviljoens en terrassen met een spectaculaire uitzicht op zee, dus perfect voor een uitgebreide lunch, een overheerlijke BBQ en een top feest in combinatie met een bedrijfsuitje of uitje op het strand van Zandvoort. Na de uitkozen activiteiten voor het bedrijfsuitje kunnen we de afsluitende barbecue of buffet bespreken. De prijs van uw uitje is afhankelijk van het aantal deelnemers, gewenste catering en uw activiteiten keuze.

Heeft u een bepaald budget voor uw bedrijfsuitje op Zandvoort of personeelsuitje op Zandvoort en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen!

Hier onder vindt u verschillende strandtenten, waar wij mee samenwerken in voor uw bedrijfsuitje of uitje in  Zandvoort.

Badzuid zuid zandvoort

Bad Zuid

Bad Zuid in Zandvoort aan Zee staat voor gastvrijheid, genieten en gezelligheid. Kortom, een unieke evenementenlocatie zowel zakelijk als particulier! 

Wij raden op de volgende locatie’s aan:

 Bedrijfsuitjes / Evenementen:

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat