La Galleria Kurhausplein

Het mondaine Kurhausplein met het gelijknamige hotel en een sprankelende fontein vormt het decor van deze La Galleria. Een strakke, eigentijdse inrichting en een zeer creatieve chef vormen de perfecte omgeving voor uw (zakelijke) lunch of diner. Door de aansluiting met de naastgelegen Winebar Solo Vino zijn zeer veel combinaties mogelijk op het gebied van wijn en spijs. Denk aan (thematische) wijnproeverijen met aansluitend diner, workshops waarbij u zelf pasta gaat maken en informele recepties met een ludieke proeverij. Het prachtige (overdekte en verwarmde) buitenterras is de ultieme plek om te zien of gezien te worden. Kijkend naar het voorbijgaand theaterpubliek waant u zich in een Mediterraan oord.

La Galleria brengt je in Italiaanse sferen met uitzicht op de klaterende fontein op het Kurhausplein.  De echte Italiaanse koks verrassen je met hun steeds wisselende gerechten.

Een schitterend (verwarmd) terras met luxe meubilair maakt genieten wel heel gemakkelijk.

Het restaurant is goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram 1 en 9, bus 21 en 23) en in de winter kan men gratis parkeren bij het Zwarte Pad.

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman