Vliegeren & powerkiten Hoek van Holland

Vliegeren en Powerkiten Hoek van Holland

Wilt u graag vliegeren of powerkiten in Hoek van Holland? Vliegeren op het strand van Hoek van Holland is de ultieme uitdaging!

Vliegeren / Power-kiten is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.

Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.

We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Hoek van Holland

Hoek van Holland is de badplaats van Rotterdam en “The Place to Be” voor jong en oud. Lekker luieren in het zand, badderen in de zee, sporten op het water, genieten van een hapje en een drankje in een van de vele strandpaviljoens en restaurants, boten kijken op de Nieuwe Waterweg, wandelen door een ongerept duingebied: Hoek van Holland heeft het allemaal. Maar ook bij slecht weer is het goed toeven in Hoek van Holland met de diverse bijzondere musea. Daarnaast beschikt Hoek van Holland, als evenementen badplaats nummer 1 van Nederland, over een uniek evenementen aanbod.

Strandpaviljoen Hoek van Holland

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoen in Hoek van Holland uitgekozen waar wij graag mee samenwerken, namelijk Beachclub Royal. Beachclub Royal is uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Voor andere locaties: ScheveningenKijkduin of andere locaties

Naaste het vliegeren / powerkiten in Hoek van Holland bieden wij ook andere activiteiten aan op het strand van hoek van Holland.

Programma vliegeren:

  • Ontvangst
  • Programma uitleg
  • Vlieger instructie
  • Vlieger trucjes leren
  • Eventueel BBQ of een drankje na afloop

Tijdsduur Vliegeren:

  • 2 uur 

Prijzen vliegeren:

Groep vanaf 2 personen   : € 20,00 (aanbieding)
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

Golfsurfen scheveningenGPS-dropping Hoek van Holland Powerkiten GPS-scheveningenGPS-kijkduin Cocktail shaken |zeskamp |boerenbeachgolf powerboat scheveningen | zandsculpturen |schilderworkshopbeachvolley |Powerkiten scheveningenVliegeren scheveningenpowerkiten-kijkduinpowerkiten-Hoek van Holland vliegeren kijkduinbedrijfsuitje Scheveningen