uitje en strand activiteiten Kijkduin

Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed ten behoeve van de versterking van de kust.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.  Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past! Maak een flinke wandeling of fietstocht door de duinen.  Met de GPS-duindropping laat Flitz-events u op een leuke en creatieve manier Kijkduin zien.

Kijkduin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

  • Gratis parkeren
  • Grote parkeerterreinen

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Het strand is goed te bereiken en gratis parkeren. Kijkduin heeft een heerlijk strand, met een gezellige, compacte boulevard met allerlei leuke tentjes voor een hapje en een drankje.

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Kijkduin samengesteld waar wij graag mee samenwerken.

Namelijk:
· Strandclub People
· Strandclub Habana
· Strandclub Suiderstrand

Onderaan de pagina ziet u alle workshops waaruit uw personeelsuitje strand kan bestaan. Door deze te mixen en te matchen heeft u precies het stranduitje dat past bij de samenstelling van uw groep.

Na de uitkozen activiteiten kunnen we de afsluitende barbecue of buffet op het strand bespreken. De prijs van uw uitje is afhankelijk van het aantal deelnemers, gewenste catering en uw activiteiten keuze.

Heeft u een bepaald budget en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen! Neem contact op voor de brochures en prijzen van de strandtenten mogelijkheden en beschikbaarheid!

En natuurlijk passen wij elk jaar ons pakket aan om wederom weer een onvergetelijk bedrijfsuitje voor u te organiseren.

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman