Vrijgezellenfeest Scheveningen

Vrijgezellenfeest / vrijgezellendag zijn er in alle soorten en maten.

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vrijgezellenfeest in Scheveningen. Dan bent u bij ons aan aan het juiste adres. De ondergaande zon, relaxde muziek en een ijskoude Mojito zijn de ingrediënten om u vrijgezellenfeest succesvol te vieren.

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Met z’n karakteristieke Kurhaus, z’n spraakmakende pier en geheel vernieuwde boulevard heeft Scheveningen op groepsuitjes gebied veel te bieden. Combineer je vrijgezellenfeest in Scheveningen met een bezoekje aan het beroemde Crazy Piano’s.

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid. Het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag.  De één wil een gezellig vrijgezellenfeest / dagje uit met een actieve workshop en de ander wil er een creatieve workshop. Bij flitz-events kunnen we een zo compleet mogelijk vrijgezellenfeest aanbod te kunnen presenteren. Wil je een rustige vrijgezellendag in stijl met een lekker hapje eten, kortom een echte verwendag, dan is dat mogelijk.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de activiteit(en) af te sluiten met een heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraag formulier zodat wij uw vrijgezellendag tot een ‘Flitzende’ dag kunnen maken!

TIP: Kijk eens bij de activiteit Powerkiten! Spelen met de krachten van de wind, waarbij we de vrijgezel natuurlijk over en door het zand kunnen laten sleuren!

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE MEESTE ACTIVITEITEN!

Top 6 Sportieve strandactiviteiten voor uw vrijgezellenfeest

Vrijgezellen uitje op het water van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Creatieve vrijgezellen uitjes Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

GPS-tochten

Vrijgezellen uitje op het strand.