Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Veel voorkomende vragen

Voor wie zijn de activiteiten / uitjes.

Volwassenen, kinderpartij, families, vrijgezellen, scholen en bedrijfsuitje kunnen wij een volledig passend programma aanbieden.

Veiligheid?

Alle activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs, die werken volgens de normen van de IKO / (H)ALO. Zo is uw veiligheid volledig gewaarborgd. Zij zijn opgeleid en zijn bekend met eventuele risico’s die de activiteiten met zich meebrengen.

Moet ik van te voren boeken? En wat zijn de openingstijden?

Wij zijn een bedrijf dat alleen op afspraak geopend is. Wij hebben geen vaste openingstijden. In goed overleg kunnen wij op ieder moment in de week, speciaal voor u open gaan. Onze voorkeur gaat uit naar: minimaal een week van te voren te reserveren, in verband met onze planning.

Bevestiging formulier?

U krijgt een e-mail ter bevestiging waarin telefoonnummer van de instructeur, de routebeschrijving en wat u allemaal mee moet nemen.

Krijg ik achteraf een rekening of moet ik juist vooraf betalen?

Het is niet mogelijk om als particulier per factuur te betalen. U hoeft niet vooraf te betalen. Omdat de groepsgrootte vaak erg varieert, wordt er aan het eind van de dag betaald. Het aantal personen dient 7 dagen van te voren definitief doorgegeven te worden. Als bedrijf of instelling ontvangt u de factuur na de activiteiten per post of email.

Wat voor kleding moet ik aan?

Wat u specifiek mee moet nemen op deze dag is vrij weinig, behalve een goed humeur natuurlijk. Wij raden u aan om makkelijke schoenen en kleding aan te doen en een zonnebril mee te nemen.Wij staan zelf met onze blote voeten in het zand, maar er kunnen natuurlijk best scherpe voorwerpen in het zand zitten. Hier dient u wel rekening mee te houden.

Wat doen we als het slecht weer is?

U dient met ons 2 dagen van te voren contact op te nemen om nog het een en ander te bespreken. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0647037110
In dit gesprek geven wij aan wat de weersverwachting is. Het weer hebben wij HELAAS niet in eigen hand en aangezien wij u een fantastische dag willen bezorgen is het van belang dat de weersomstandigheden goed zijn. Op het moment dat er voor een buitenactiviteit wordt gekozen kan er in overleg, bij slecht weer, voor een alternatieve indoor-activiteit in dezelfde prijsklasse worden gekozen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.