Roasted Pinda

Afgelopen zomer, is de bijzondere sloep te water gegaan. Door zijn grootte en opvallende vorm trekt de boot al op grote afstand de aandacht. Het verhaal van de Roasted Pinda.

De Roasted Peanut heeft een opvallende vorm wat vanaf grote afstand de aandacht trekt. De opvallende pinda vorm komt omdat het van origineel een reddingsboot is geweest. De reddingsboot was van een vissersboot (Johanna Maria). De vissersboot is tijdens een onderhoud in Scheveningen in de brand gevlogen. Vandaar de naam Roasted Peanut. Bij de sloep is veel gebruik gemaakt van hout, wat strak is afgetimmerd. Daarbij zijn rondom banken met opbergruimte gemaakt, waar u kunt genieten van het uitzicht! In de sloep passen met gemak 12 personen. uiteraard is het mogelijk met meerdere boten te varen. Ook is de sloep voorzien van een toilet met wastafel. Wilt u graag een frisse duik nemen? Dit is mogelijk omdat de sloep een zwemplateau met zwemtrap heeft! Om de relax sfeer te krijgen is er een stevige stereo-installatie met bluetooth in geplaatst. Daarnaast bevat de sloep natuurlijk een grote koelkast!

Rondvaart in Den Haag op maat?

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Flitz-events heeft een breed aanbod, van privé-lessen tot groepsarrangementen, voor kinderen en volwassenen. Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.

  • Samen stellen wij uw rondvaart samen.
  • Flitz-events kan meerdere boten in zetten voor grotere groepen
  • Combinatie arrangementen
  • Kies uw eigen opstap plaats en eindplek
DutchEnglishGerman