bedrijfsuitje Den Haag rondvaart Den HaagSloepvaren Den haagSloepvaren Den haagSloepvaren Den haagbedrijfsuitje Den Haag Borrel rondvaart Den Haag
< >

Rondvaart sloep Den haag 

Heeft u zich altijd al eens afgevraagd hoe het is om een rondvaart, groepsvaart of bootvaart te maken midden door Den Haag?

Flitz-events kan u dit alles bieden! De professioneel opgeleide begeleiders, gaan er een onvergetelijke dag van maken! Als u wat te vieren heeft, een speciale gelegenheid heeft,  zoals een bruiloft, verjaardag, personeelsfeestje, dan is dit het perfecte dagje uit. Den Haag is dé internationale stad van vrede en recht.

U leert Den Haag goed kennen door alle wijken van Den Haag van dichtbij te mogen zien, waarbij u en de groep alle spektakels mogen meemaken van deze prachtige stad. Elke wijk heeft iets unieks te bieden, wat dit uitje extra spannend maakt.

Tijdens de rondvaart vaart u rondom de oude verdedigingsgracht van Den Haag.

Voorbeelden van mooie en onvergetelijke momenten die u zult beleven zijn het rondvaren langs het hartje centrum van Den Haag, Scheveningen badplaats, Havenkantoor, Willemspark en het Nieuwe centrum.

Onder het genot van een hapje en drankje wordt deze tocht afgesloten bij het begin en ook gelijk eind bestemming.

De duur van deze rondvaart zit tussen de 1,5 en 2 uur.

Mochten er vragen zijn of onduidelijkheden, Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag!

We zien u snel bij een van onze rondvaarten.

 

Kies één van onze rondvaarten in Den haag:

Rondvaart Sloep den haag

Sloep / boot varen Den haag

De leukste rondvaart op maat in Den Haag en Scheveningen. Boek nu jullie eigen sloep met schipper en ontdek de mooie Haagse grachten van Den Haag.

Sloep varen den haag

Party boot Den Haag

Kennis opdoen over de verschillende soorten varianten in wijnen? En dat allemaal terwijl u ontspannen een rondvaart maakt op de boot door Den Haag. U proeft de lekkerste wijnen en krijgt uitleg van de beste sommeliers.

Borrel rondvaart den haag

Borrel rondvaart Boot Den Haag

Stap aan boord in één van de borrelboten van Flitz-events die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag. Er worden lekkere hapjes en drankjes geserveerd terwijl u en uw gasten genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord.

Rondvaart den haag picknick

Picknick rondvaart Boot Den Haag

Cocktail shaken in Hoek van Holland. Met een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maakt het cocktail shaken tot een ware belevenis!!

Rondvaart den haag sloep

Geschiedenis Roasted pinda

Stap op en geniet van onze overheerlijke Spaanse tapas. Genieten doet u zo, waarbij de haagse wijken in kaart komen.

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat