bedrijfsuitje Den Haag Borrel rondvaart Den Haagbedrijfsuitje Den Haag Sloep varen Den HaagSloepvaren Den haagSloepvaren Den haagbedrijfsuitje Den Haag rondvaart Den Haag
< >

Party boot Den Haag

Stap aan boord in de party boot van Flitz-Events, die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag.  Terwijl u samen met de gasten geniet van het uitzicht en de sfeer aan boord.

Wanneer u wilt feesten, loungen, borrelen en genieten, biedt Flitz-Events alles wat u zoekt. De veelzijdige boot, ook wel ‘’ De Roasted pinda’’ genoemd, beschikt over een toilet, zwemtrap, koelkast, een goede geluidsinstallatie en bluetooth.  De schipper vaart u vakkundig door de prachtige grachten van Den Haag. Er zijn diverse mogelijkheden bij het kiezen van de locatie voor de rondvaart met de party boot. Het centrum van Den Haag, of haar badplaats, Scheveningen.
Deze boot is geschikt voor maximaal 12 personen.

Namens de bemanning en de kapitein van onze partyboot heten wij u alvast welkom en hopen wij ons snel te mogen ontmoeten.

Party boot in Den haag op maat?

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Flitz-events heeft een breed aanbod, van privé-lessen tot groepsarrangementen, voor kinderen en volwassenen. Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.

  •  Samen stellen wij uw rondvaart samen.
  •  Flitz-events kan meerdere boten in zetten voor grotere groepen
  •  Combinatie arrangementen
  •  Kies uw eigen opstap plaats en eindplek

Kies één van onze rondvaarten in Den haag:

Rondvaart Sloep den haag

Sloep / boot varen Den haag

De leukste rondvaart op maat in Den Haag en Scheveningen. Boek nu jullie eigen sloep met schipper en ontdek de mooie Haagse grachten van Den Haag.

Sloep varen den haag

Party boot Den Haag

Kennis opdoen over de verschillende soorten varianten in wijnen? En dat allemaal terwijl u ontspannen een rondvaart maakt op de boot door Den Haag. U proeft de lekkerste wijnen en krijgt uitleg van de beste sommeliers.

Borrel rondvaart den haag

Borrel rondvaart Boot Den Haag

Stap aan boord in één van de borrelboten van Flitz-events die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag. Er worden lekkere hapjes en drankjes geserveerd terwijl u en uw gasten genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord.

Rondvaart den haag picknick

Picknick rondvaart Boot Den Haag

Cocktail shaken in Hoek van Holland. Met een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maakt het cocktail shaken tot een ware belevenis!!

Rondvaart den haag sloep

Geschiedenis Roasted pinda

Stap op en geniet van onze overheerlijke Spaanse tapas. Genieten doet u zo, waarbij de haagse wijken in kaart komen.

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,7

10 0
97 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

 • Alle activiteiten in eigen beheer
 • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
 • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
 • Persoonlijk contact
 • Uitjes op maat