Sloepvaren Den haagbedrijfsuitje Den Haag Sloep varen Den Haagbedrijfsuitje Den Haag rondvaart Den Haagbedrijfsuitje Den Haag Borrel rondvaart Den HaagSloepvaren Den haag
< >

Borrel Boot Den Haag

Stap aan boord in één van de borrelboten van Flitz-events die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag. Er worden lekkere hapjes en drankjes geserveerd terwijl u en uw gasten genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord.

De boot, ook wel “de Roasted Peanut” genoemd, is van oorsprong een reddingsboot. Deze reddingsboot is omgebouwd tot een luxe sloep waar met gemak 12 personen op passen, uiteraard is het mogelijk met meerdere boten te varen! De Roasted pinda is voorzien van alle mogelijke gemakken onze sfeervolle Borrelboot is de perfecte locatie om in gezelschap het glas te heffen.

Den Haag is een prachtige stad waar ontzettend veel te zien is. Met de borrelboot vaart u over de mooiste stukjes van de Haagsche grachten terwijl u geniet van een hapje en een drankje in goed gezelschap. Geniet van een lekkere borrel cruise in Den Haag van 1,5 uur op een mooie privé boot. Geen financiële verrassingen achteraf want de boot huur is inbegrepen alsmede 5 drankjes als wijn, bier en frisdrank. Een unieke all-in borrel cruise door de grachten van Den haag!

Een rondvaart door hartje van Den Haag met alle highlights en bezienswaardigheden. De boot is van alle gemakken voorzien zoals toilet,  muziekinstallatie en koelbox. Deze borrelvaart kan ook worden uitgebreid met diverse hapjes en bittergarnituur.

• op- en afstappen in hartje centrum|
• een boot passend bij de grootte van de groep
• Maximaal 12 personen per boot

Andere wensen? Wij horen ze graag!

Ontdek Den Haag vanaf het water

Bekijk de Haagsche grachten vanaf het water en varen onder andere langs diverse monumenten en herenhuizen, veel prachtige bruggen.

Stel je eigen borrel cruise samen

Prijzen en bootsoort zijn afhankelijk van groepsgrootte en datum, bel of mail ons voor informatie.
Het is ook mogelijk de borrel cruise in den haag te combineren met andere arrangementen. Bijvoorbeeld met een lunch, stadstour, diner etc.

Neem dus gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Rondvaart in Den haag op maat?

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Flitz-events heeft een breed aanbod, van privé-lessen tot groepsarrangementen, voor kinderen en volwassenen. Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.

  •  Samen stellen wij uw rondvaart samen.
  •  Flitz-events kan meerdere boten in zetten voor grotere groepen
  •  Combinatie arrangementen
  •  Kies uw eigen opstap plaats en eindplek

Kies één van onze rondvaarten in Den haag:

Rondvaart Sloep den haag

Sloep / boot varen Den haag

De leukste rondvaart op maat in Den Haag en Scheveningen. Boek nu jullie eigen sloep met schipper en ontdek de mooie Haagse grachten van Den Haag.

Sloep varen den haag

Party boot Den Haag

Kennis opdoen over de verschillende soorten varianten in wijnen? En dat allemaal terwijl u ontspannen een rondvaart maakt op de boot door Den Haag. U proeft de lekkerste wijnen en krijgt uitleg van de beste sommeliers.

Borrel rondvaart den haag

Borrel rondvaart Boot Den Haag

Stap aan boord in één van de borrelboten van Flitz-events die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag. Er worden lekkere hapjes en drankjes geserveerd terwijl u en uw gasten genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord.

Rondvaart den haag picknick

Picknick rondvaart Boot Den Haag

Cocktail shaken in Hoek van Holland. Met een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maakt het cocktail shaken tot een ware belevenis!!

Rondvaart den haag sloep

Geschiedenis Roasted pinda

Stap op en geniet van onze overheerlijke Spaanse tapas. Genieten doet u zo, waarbij de haagse wijken in kaart komen.

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,7

10 0
97 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

 • Alle activiteiten in eigen beheer
 • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
 • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
 • Persoonlijk contact
 • Uitjes op maat