Borrel Boot Den Haag

Stap aan boord in één van de borrelboten van Flitz-events die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag. Er worden lekkere hapjes en drankjes geserveerd terwijl u en uw gasten genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord.

De boot, ook wel “de Roasted Peanut” genoemd, is van oorsprong een reddingsboot. Deze reddingsboot is omgebouwd tot een luxe sloep waar met gemak 12 personen op passen, uiteraard is het mogelijk met meerdere boten te varen! De Roasted pinda is voorzien van alle mogelijke gemakken onze sfeervolle Borrelboot is de perfecte locatie om in gezelschap het glas te heffen.

Den Haag is een prachtige stad waar ontzettend veel te zien is. Met de borrelboot vaart u over de mooiste stukjes van de Haagsche grachten terwijl u geniet van een hapje en een drankje in goed gezelschap. Geniet van een lekkere borrel cruise in Den Haag van 1,5 uur op een mooie privé boot. Geen financiële verrassingen achteraf want de boot huur is inbegrepen alsmede 5 drankjes als wijn, bier en frisdrank. Een unieke all-in borrel cruise door de grachten van Den haag!

Een rondvaart door hartje van Den Haag met alle highlights en bezienswaardigheden. De boot is van alle gemakken voorzien zoals toilet,  muziekinstallatie en koelbox. Deze borrelvaart kan ook worden uitgebreid met diverse hapjes en bittergarnituur.

  • Op- en afstappen in hartje centrum
  • Een boot passend bij de grootte van de groep
  • Maximaal 12 personen per boot

Andere wensen? Wij horen ze graag

Stel je eigen borrel boot cruise samen

Prijzen en bootsoort zijn afhankelijk van groepsgrootte en datum, bel of mail ons voor informatie.
Het is ook mogelijk de borrel cruise in den haag te combineren met andere arrangementen. Bijvoorbeeld met een lunch, stadstour, diner etc.

Neem dus gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Rondvaart in Den haag op maat?

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Flitz-events heeft een breed aanbod, van privé-lessen tot groepsarrangementen, voor kinderen en volwassenen. Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.

  • Samen stellen wij uw rondvaart samen.
  • Flitz-events kan meerdere boten in zetten voor grotere groepen
  • Combinatie arrangementen
  • Kies uw eigen opstap plaats en eindplek
Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman