Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Activiteiten met Vrienden

Creatieve activiteiten

Je familie kan je niet uitkiezen, maar je vrienden wel. Dat maakt je vrienden daarom heel bijzonder. Je hebt ze niet voor niets uitgekozen. Je voelt je bij elkaar op je gemak en je onderneemt graag activiteiten met elkaar. Daarom heeft Flitz Events ook voor vriendengroepen een heleboel leuke activiteiten die jullie samen kunnen doen. Zo versterk je de band. Je vindt verschillende activiteiten in verschillende plaatsen in Zuid-Holland, waaronder Zandvoort, Scheveningen, Den Haag en Hoek van Holland. Grote kans dat jullie veel dezelfde dingen leuk vinden, waardoor het kiezen van een activiteit hartstikke makkelijk is. Zo zijn er onder meer activiteiten voor de sportievelingen, de creatievelingen en de strandliefhebbers. Zoek samen met je vriendengroep een activiteit uit en zorg voor een leuk dagje weg om de vriendschap te vieren.

Leuke sportactiviteiten met vrienden

Als je op zoek bent naar sportieve uitjes dan ben je bij Flitz Events aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld voor een workshop Powerkiten, waarbij je met een vlieger over het strand heen getrokken wordt. Of ga voor Blokarten, waarbij de vlieger je in een kart over het strand heen laat scheuren. Het strand is ook de perfecte locatie voor een potje beachvolleybal of een potje bubbel voetbal. Bij bubbel voetbal zit je in een bubbel en moet je niet alleen de bal zien te raken, maar ook elkaar. Probeer zo hard mogelijk tegen elkaar aan te beuken, waardoor de ander zijn of haar evenwicht verliest. Zo heb jij een grote kans om de bal in het doel te schoppen. Maar er zijn natuurlijk nog veel anderen, die hetzelfde bij jou willen proberen. Ook boerenbeachgolf is een leuke sport om een keer te proberen. Je hebt hierbij speciale ballen en holes, waardoor het echt golfen is maar dan op het strand.

Leuke creatieve activiteiten met vriendinnen

Als je meer bent van de creatieve uitjes met je vriendinnen dan heb je ook een ruime keuze bij Flitz Events. Ga bijvoorbeeld voor een workshop slippers maken of klompen pimpen en maak je unieke slippers of klompen. Verder kan je er ook voor kiezen om te gaan schilderen, waarbij je samen met je vriendinnen of alleen een waar kunstwerk kan maken. Het is ook mogelijk om legaal graffiti te spuiten op een doek en zo mooie creaties te maken. Een andere creatieve, en zeer unieke, activiteit is de workshop zandsculpturen maken. Je ziet vaak prachtige creaties van zand, waarvan je deze vaardigheid graag zelf onder de knie zou willen krijgen. Tijdens deze workshop leer je er alles over en wie weet schuilt er wel een ware kunstenares in jou. Zoek je naar een perfecte combinatie van creativiteit en ontspanning? Dan is de workshop cocktails maken misschien meer iets voor jou. Om zeker te weten dat jij de beste cocktail hebt gemaakt, moet je natuurlijk wel proeven. En natuurlijk ook de cocktails van je vriendinnen.

Teambuilding activiteiten vriendengroep

Je kent je vrienden door en door, waardoor samenwerken voor jullie hartstikke makkelijk en soepel gaat. Speciaal voor die vriendengroepen heeft Flitz Events een aantal teambuilding activiteiten voor vriendengroepen waar je uit kan kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een City Game, waarbij je met een iPad door de stad loopt en ondertussen opdrachten uitvoert. Elke City Game heeft een eigen verhaallijn, zodat je kan kiezen voor een verhaallijn die het beste bij jullie past. Om de opdrachten goed uit te voeren moet je goed kunnen samenwerken. Alleen op die manier zorg je voor een geslaagde opdracht. Kies bijvoorbeeld voor de City Game Wie is de Rat? en ontdek wie van jullie de saboteur is. Tijdens elke opdracht probeert hij of zij de boel te saboteren en is het aan jullie om te ontdekken wie het is. Ondertussen moet je ook nog proberen om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Of ga voor de City Game Shoot Out waarbij je in teams tegen elkaar strijdt voor de grootste buit. Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen door opdrachten uit te voeren en tegelijkertijd je vijanden in de gaten te houden.

Activiteiten vriendenweekend

Als je op vriendenweekend gaat dan heb je de tijd om meerdere activiteiten met elkaar combineren. Ga bijvoorbeeld voor een strand activiteit om vervolgens ’s avonds een workshop pokeren te volgen of mee te doen aan een Pubquiz Show. Of ga bijvoorbeeld voor een potje bubbel voetbal en maak ’s avonds lekkere cocktails tijdens de workshop cocktails maken. Het is ook leuk om eerst een City Game in de stad te doen om vervolgens naar het strand te gaan om een potje te beachvolleyballen. Je kan allerlei activiteiten met elkaar combineren en zo het hele weekend lang plezier te hebben met je vriendengroep. Plak er eventueel ook nog een drank- of dinerarrangement aan vast, zodat je na de activiteit lekker uit kan rusten en kan nagenieten van alles wat je die dag of dat weekend hebt gedaan.

Activiteiten Nederland

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Nederland dan kom je al snel terecht bij Flitz Events. Je hebt hier een ruim aanbod aan activiteiten in Zuid-Holland. In Nederland zijn de afstanden erg klein en je vindt hier de leukste activiteiten van Nederland. Mocht je het toch te ver vinden dan kan je er ook altijd voor kiezen om een overnachting in de buurt te boeken. Zo zorg je voor het beste uitje en heb je zeker een geslaagde dag.

Top 3 Activiteiten in Den Haag

Top 3 Zomer Activiteiten op het strand van Den Haag:

🌴 Robinson Crusoe (Ons meest populaire programma!)

💨 Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

⚽ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt voor uw complete dag)

Top 3 Winter Activiteiten in Den Haag

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Top 3 Familie Winter Activiteiten

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Winter Games! )

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje op locatie of in de kroeg)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429