The Hangover/weddingplanner

Nieuw bij Flitz-event…. The Hangover!

Hou je van spanning, samenwerking en strategie? Dan is dit spel echt iets voor jou!

Dit spel wordt gespeeld met behulp van een tablet met GPS. Dankzij deze speciaal ontwikkelde app wordt je rechtsreeks door de stad Den Haag/Scheveningen geleid. Je zal samen met je team de meest waanzinnige avonturen beleven.

Zo werkt het

Gisteren hebben jij en je vrienden een spectaculair vrijgezellenfeest gehad en daar beleven jullie nu de gevolgen van, namelijk knallende hoofdpijn, misselijkheid en een geheugenverlies. Maar dat is nog niet alles. Het ergste is dat het huwelijk vandaag plaatsvindt en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Jij en je teamgenoten krijgen elk een tablet met GPS mee. Zo kun je de gouden munten die verspreid liggen door de stad Den Haag/Scheveningen vinden. Via de tablet kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Als ze in de buurt zijn kun je via de tablet taarten in hun gezicht gooien. Als je raak gooit, kan het team van die persoon een minuut lang niets doen. Het team met uiteindelijk de hoogste score wint!

Het doel van dit spel is dat je samen met je team zoveel mogelijk munten moet verzamelen om de schade van vorige nacht te repareren. Ook moeten de ringen en het trouwpak betaald worden met deze gouden munten. Deze moet je vervolgens afleveren bij het stadhuis of de feestlocatie. Om het interessanter te maken zijn er virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Betaal de stripteasedanseres van gisteravond af, zodat de pikante foto’s niet gelekt worden. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat je je ex-vriend(in) en je irritante schoonmoeder ontwijkt. 

Rennen en niet achterom kijken! Valt het huwelijk nog te redden? We hopen het van harte!

Programma

  • Ontvangst door Flitz-events;
  • Uitleg door de gamemasters(instructeurs);
  • Indelen van de teams;
  • Time to play!;
  • Prijsuitreiking.

Het winnende team zal een prijs ontvangen. Het spel zal in totaal ongeveer 2 uur duren. Flitz-events biedt The Hangover aan voor groepen vanaf ….. Heel veel succes en zorg dat de bruiloft door kan gaan!

Vraag direct offerte aan